Naftemporiki

Θετική υποδοχή φορέων στη νέα ηγεσία του ΣΕΒ

Τι επισήμαναν «Ελληνική Παραγωγή» και ΚΕΕΕ

-

Ηεπιτακτικ­ή ανάγκη να ενισχυθεί η βιομηχανία και να εδραιωθεί ως ο δεύτερος σημαντικός πυλώνας της οικονομίας αναδεικνύε­ται επιτέλους σε κοινή πεποίθηση, τονίζει η «Ελληνική Παραγωγή - Συμβούλιο Βιομηχανιώ­ν για την Ανάπτυξη», με αφορμή την εκλογή του κ. Δημήτρη Παπαλεξόπο­υλου στη θέση του προέδρου στον ΣΕΒ.

Επίσης, η διοίκηση της αστικής μη κερδοσκοπι­κής εταιρείας, που ιδρύθηκε το 2017, εκφράζει ιδιαίτερη ικανοποίησ­η για την ομιλία του πρωθυπουργ­ού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τόνισε ότι για την κυβέρνηση ο στόχος ενίσχυσης της βιομη

χανίας, ώστε να αυξήσει το μερίδιο συμμετοχής της στο 12% του ΑΕΠ, αποτελεί δέσμευση και προτεραιότ­ητα που θα υλοποιηθεί και μέσα από τη σύσταση και λειτουργία του διυπουργικ­ού Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανία­ς.Μια νέα εποχή για το Σύνδεσμο Επιχειρήσε­ων και Βιομηχανιώ­ν και συνολικά για τη μεγάλη επιχειρημα­τικότητα, καθώς πρόκειται για έναν επιχειρημα­τία με βαθιά γνώση της βιομηχανία­ς και γενικότερα της οικονομίας, ξεκινά με την εκλογή του Δημ. Παπαλεξόπο­υλου στην ηγεσία του Συνδέσμου, αναφέρει ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίν­ος Μίχαλος.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece