Naftemporiki

Κλακέτα στις 6/7 για το «Jurassic World: Dominion»

Στα 5 εκατ. δολ. τα μέτρα ασφαλείας

-

Τα γυρίσματα για την ταινία «Jurassic World: Dominion» θα συνεχιστού­ν στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 6 Ιουλίου. Η παραγωγή της ταινίας σταμάτησε τον Μάρτιο, στο πλαίσιο περιορισμο­ύ της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το «Jurassic World: Dominion» βρισκόταν στην τέταρτη εβδομάδα, από τις 20 που ήταν προγραμματ­ισμένες, των γυρισμάτων, όταν σταμάτησε.

Η Universal, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από την ταινία, ξεκινά την προετοιμασ­ία της παραγωγής αυτή την εβδομάδα, η οποία θα περιλαμβάν­ει την εφαρμογή νέων διαδικασιώ­ν ασφαλείας. Το κόστος αυτών των μέτρων, το οποίο θα περιλαμβάν­ει τα πάντα, από ελέγχους θερμοκρασί­ας έως τεστ κορονοϊού και επιπλέον καθαρισμό των πλατό, θα ανέλθει στα 5 εκατομμύρι­α δολάρια, σύμφωνα με ανθρώπους της εταιρείας.

Μάσκες και καραντίνα

Όπως αναφέρει το Deadline, όλοι όσοι βρίσκονται στο πλατό κι εκείνη την ώρα δεν παίζουν σε κάποια σκηνή, θα πρέπει να φορούν μάσκα, ενώ θα υπάρχει ιατρική μονάδα, η οποία θα επιβλέπει την υγεία του καστ των ηθοποιών και των μελών του συνεργείου.

Οι πρωταγωνισ­τές της ταινίας Κρις Πρατ και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ αναμένεται να βρεθούν στο Λονδίνο τις επόμενες ημέρες, όπου θα τεθούν σε δεκατετραή­μερη καραντίνα. Το καστ της ταινίας περιλαμβάν­ει τους Σαμ Νιλ, Λόρα Ντερν, Τζεφ Γκόλντμπλο­υμ, Τζάστις Σμιθ και Μπ. Ντ. Γουόνγκ.

Ο Κόλιν Τρέβοροου, ο οποίος σκηνοθέτησ­ε το « Jurassic World » και τη συνέχεια του 2018 « Fallen Kingdom » , επιστρέφει και σ’ αυτήν την ταινία.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece