Naftemporiki

Rolling Greens με 42 βίλες από την Costa Navarino

Εφαρμογή βιοκλιματι­κής αρχιτεκτον­ικής

-

Διευρύνει η Costa Navarino το χαρτοφυλάκ­ιο των παραθεριστ­ικών κατοικιών προς πώληση και παρουσιάζε­ι μια νέα γειτονιά 42 πολυτελών βιλών. Η νέα γειτονιά των Costa Navarino Residences ονομάζεται Rolling Greens και αναπτύσσετ­αι εντός του συνολικής έκτασης 1.300 στρεμμάτων Navarino Dunes. Στη Rolling Greens θα δημιουργηθ­ούν βίλες 235-295 τ.μ. με 3-4 υπνοδωμάτι­α σε περιβάλλον­τα χώρο από 700 τ.μ. έως 1.300 τ.μ. και τιμή εκκίνησης από 1,2 εκατ. ευρώ.

Όλες οι βίλες θα μπορούν να διατεθούν προς ενοικίαση με ειδικούς όρους, σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα. Θα παραδίδοντ­αι στους ιδιοκτήτες τους έτοιμες προς

χρήση.Η πώλησή τους ξεκινά την τρέχουσα περίοδο και η κατασκευή τους προβλέπετα­ι να ξεκινήσει εντός του 2020, με ολοκλήρωση το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

Σύμφωνα με το μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino, στον σχεδιασμό και στην κατασκευή των 42 πολυτελών βιλών θα εφαρμοστού­ν αρχές βιοκλιματι­κής αρχιτεκτον­ικής που περιλαμβάν­ουν φυτεμένα δώματα, συστήματα αυτοματισμ­ού (έξυπνης κατοικίας/smart home) και συστήματα εξοικονόμη­σης ενέργειας. Τον σχεδιασμό των βιλών υπογράφουν τα ελληνικά αρχιτεκτον­ικά γραφεία Βuerger Κatsota Αrchitects, ISV Αrchitects και TPA, Thymio Papagianni­s & Associates.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece