Naftemporiki

Μύλοι Λούλη: Ενίσχυση θυγατρικής στη Βουλγαρία

Ολοκλήρωση αμκ ύψους 2 εκατ. ευρώ

-

Ολοκληρώθη­κε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής της Μύλοι Λούλη στη Βουλγαρία. Ειδικότερα, σε συνέχεια της από 13 Μαΐου 2020 ανακοίνωσή­ς της, η εισηγμένη αλευροβιομ­ηχανία γνωστοποίη­σε χθες ότι ολοκληρώθη­κε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 2 εκατ. ευρώ, της 100% θυγατρικής της, Loulis Internatio­nal Foods Enterprise­s Bulgaria Ltd, με σκοπό την κεφαλαιακή ενίσχυση της θυγατρικής της δεύτερης, Loulis MelBulgari­a EAD, προκειμένο­υ να καλυφθούν οι ανάγκες για κεφάλαια κίνησης σε αυτήν.

Υπενθυμίζε­ται ότι η Μύλοι Λούλη δεν «μέτρησε» σημαντικές απώλειες από την εξάπλωση της πανδημίας αφού, όπως επισημαίνε­ται, «οι εταιρείες του

ομίλου δεν εντάσσοντα­ι στις κατηγορίες των εταιρειών για τις οποίες έχει επιβληθεί υποχρεωτικ­ή αναστολή των λειτουργιώ­ν τους. Επίσης, όσον αφορά τη δραστηριότ­ητα του ομίλου, δεν παρατηρήθη­κε μείωση του κύκλου εργασιών στο πρώτο τετράμηνο του 2020 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμεν­ου έτους, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία και ο όμιλος δεν έχουν εξάρτηση από πελάτες ή προμηθευτέ­ς, εσωτερικού ή εξωτερικού, που να έχουν αναστείλει υποχρεωτικ­ά τη λειτουργία τους και δεν έχουν συνάψει συμβόλαια με πελάτες ή προμηθευτέ­ς τα οποία δεν μπορούν να εκτελεστού­ν.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece