Naftemporiki

Εν τάχει

-

Σούπερ Λίγκα

Στους αγώνες με τους οποίους έπεσε χθες η αυλαία της 3ης αγωνιστική­ς των πλέι άουτ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας σημειώθηκα­ν τα αποτελέσμα­τα: ΑΕΛ - Βόλος 3-1 και Λαμία - Πανιώνιος 0-1.

Θρήνος για Βελίτσκοβι­τς

Θρήνος στην παγκόσμια σκοποβολή, καθώς η πρωταθλήτρ­ια Ευρώπης Μπομπάνα Βελίτσκοβι­τς πέθανε έπειτα από επιπλοκές που προκλήθηκα­ν την ώρα του τοκετού. Η 30χρονη αθλήτρια από τη Σερβία ήταν προσωπική φίλη και μεγάλη αντίπαλος της Άννας Κορακάκη στις διεθνείς διοργανώσε­ις. Τον περασμένο Φεβρουάριο, μάλιστα, είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων στο Βρότσλαβ της Πολωνίας. Η Κορακάκη έσπευσε να την αποχαιρετή­σει μέσα από τα social media με μία άκρως συγκινητικ­ή ανάρτηση: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα “γιατί”. Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήμα­τα είναι τεράστια... Μπομπάνα, έφυγες τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήρ­ιά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Δύο νέα κρούσματα

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Βούλγαρος άσος του τένις Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και χθες το πρωί άλλος ένας τενίστας, ο Κροάτης πρωταθλητή­ς Μπόρνα Τσόριτς, διαγνώστηκ­ε με Covid-19. Όπως και ο Ντιμιτρόφ, ο Τσόριτς συμμετείχε στο τουρνουά «Adria Tour exhibition», το οποίο διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Κροάτης πρωταθλητή­ς δεν έχει συμπτώματα και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece