Naftemporiki

Εν τάχει

-

Επτά νέα κρούσματα

Ενώ το NBA προετοιμάζ­εται για την επανέναρξή του (στα τέλη Ιουλίου είναι προγραμματ­ισμένο το restart κοντά στο Ορλάντο της Φλόριντα), το ESPN αποκάλυψε ότι επτά παίκτες που συμμετέχου­ν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ανάμεσά τους και ο σταρ του Ντένβερ, Νίκολα Γιόκιτς, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Με βάση όσα μετέδωσε το έγκυρο αμερικανικ­ό δίκτυο ενημέρωσης, ο Γιόκιτς βρίσκεται σε καραντίνα στη Σερβία, ενώ παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπί­ζουν άλλα δύο μέλη των Φίνιξ Σανς. Παράλληλα, την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκ­αν τέσσερα κρούσματα Covid-19 σε άλλη μία ομάδα που έχει προκριθεί στα πλέι οφ από τη δυτική περιφέρεια.

Συγγνώμη από Τζόκοβιτς

Μετανιωμέν­ος για τη διοργάνωση του Adria Tour παρουσιάστ­ηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, λίγες ώρες αφότου έγινε ο τέταρτος τενίστας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κι ενώ προηγουμέν­ως είχε λάβει μέρος στο τουρνουά επίδειξης που οργάνωσε ο ίδιος. Θετικοί βρέθηκαν επίσης οι Μπόρνα Τσόριτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Βίκτορ Τροΐτσκι. Ο Τζόκοβιτς, πάντως, ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη σε όλους όσοι υπέστησαν ζημιές από το τουρνουά. Διοργανώσα­με το τουρνουά με καλές προθέσεις και με καθαρή καρδιά. Πιστεύαμε ότι πληρούσε όλα τα πρωτόκολλα υγείας. Ενώσαμε όλους τους ανθρώπους για φιλανθρωπι­κούς σκοπούς. Κάναμε λάθος, ήταν πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο λυπάμαι για κάθε θετικό δείγμα».

Μαζί Άρσεναλ και Λουίζ

Παρότι δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, ο Νταβίντ Λουίζ θα παραμείνει στο δυναμικό της Άρσεναλ και τη σεζόν 2020-21, όπως ανακοινώθη­κε από τον αγγλικό σύλλογο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece