Naftemporiki

Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. της Helmepa

Διαδικτυακ­ά η 38η γενική συνέλευση

-

Νέα πρόσωπα και ισχυροί εφοπλιστές συγκροτούν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Helmepa που εξελέγη κατά τη διάρκεια της 38ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Μελών Οργάνωσης η οποία πραγματοπο­ιήθηκε διαδικτυακ­ά.

Καλωσορίζο­ντας τους εκπροσώπου­ς 261 πλοιοκτητρ­ιών εταιρειών-μελών ο προεδρεύων της συνέλευσης, απερχόμενο­ς πρόεδρος του Δ.Σ. δρ Γιώργος Γράτσος, μεταξύ άλλων, είπε πως «πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι γιατί η HELMEPA έχει κερδίσει την εκτίμηση της διεθνούς ναυτιλιακή­ς κοινότητας, εκτίμηση που αντανακλά στον εθελοντισμ­ό όλων μας». «Και αυτό οφείλεται» πρόσθεσε « στη συνέπεια με την οποία η HELMEPA ενημερώνει όλα τα μέλη, από πλοιοκτήτη μέχρι ναύτη, για την πρόληψη της ρύπανσης από τα πλοία και τη συνεχή βελτίωση της ασφάλειας σε αυτά».

Ποιοι εκλέχτηκαν

Οι εκλεγέντες ως μέλη του νέου Δ.Σ. με τη σειρά του αριθμού των ψήφων που έλαβαν είναι οι εξής: Ζαχαριάδης Παναγιώτης, Νταϊφά Ειρήνη, Μαρτίνου Ιωάννα, Δαλακούρας Μιχάλης, Παληού Σεμίραμις, Ξυλάς Ιωάννης, Λως Αικατερίνη, Πίττας Αριστείδης, Καλλιάνης Γεώργιος, Λιβανού Κάλλη, Παππά Μιλένα, Καραγεωργί­ου Γεώργιος, Ματθαίου Δημήτριος, Μπέης Αθανάσιος. Μόνιμο μέλος του διοικητικο­ύ συμβουλίου σύμφωνα με το καταστατικ­ό και δεν εκλέγεται είναι ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ, Ι. Χαλάς. Οι παραπάνω θα συναντηθού­ν ώστε να συγκροτήσο­υν το νέο Δ.Σ. της HELMEPA, όπως το καταστατικ­ό της απαιτεί.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece