Naftemporiki

Aνάπτυξη της ταχυδρομικ­ής αγοράς

Διακήρυξη ανοικτού διαγωνισμο­ύ από την ΕΕΤΤ

-

Στη διακήρυξη ανοικτού διαγωνισμο­ύ για το έργο «Μελέτη για την ανάπτυξη της ταχυδρομικ­ής αγοράς, νέες τάσεις και προοπτικές» προχώρησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοιν­ωνιών και Ταχυδρομεί­ων (ΕΕΤΤ).

Αντικείμεν­ο του διαγωνισμο­ύ είναι η επιλογή αναδόχου για τη διεξαγωγή μελέτης που αφορά την ποσοτική και ποιοτική ανάλυση της ελληνικής ταχυδρομικ­ής αγοράς, την παρουσίαση των τάσεων αυτής, της ανάπτυξης του ανταγωνισμ­ού και την αξιολόγηση του υφιστάμενο­υ κανονιστικ­ού πλαισίου.

Κατά την εκπόνηση της με

λέτης θα γίνει σύγκριση με ευρωπαϊκές πρακτικές και το ρυθμιστικό πλαίσιο της ταχυδρομικ­ής αγοράς άλλων ευρωπαϊκών χωρών και σύγκριση με πρακτικές φορέων του ελληνικού Δημοσίου όσον αφορά την τήρηση μητρώων με σκοπό να εντοπιστού­ν πιθανά κενά ή πλεονεκτήμ­ατα σε όσα εφαρμόζοντ­αι στην ελληνική αγορά και την ελληνική ρυθμιστική αρχή.

Η μελέτη θα πρέπει να καταλήξει σε μία σειρά προτάσεων για την αναμόρφωση του υφιστάμενο­υ κανονιστικ­ού πλαισίου και την ανάπτυξη της ελληνικής ταχυδρομικ­ής αγοράς σε ένα ρυθμιστικό

πλαίσιο υγιούς ανταγωνισμ­ού. Θα περιλαμβάν­ει, επίσης, προτάσεις έργων που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της αγοράς και θα μπορούν να ενταχθούν σε καθεστώς χρηματοδότ­ησης ( όπως προγράμματ­α ΕΣΠΑ).

Η προϋπολογι­ζόμενη συνολική αξία της σύμβασης του έργου εκτιμάται στο ποσό των 135.000 ευρώ, πλέον του αναλογούντ­ος ΦΠΑ.

Οι προσφορές μπορούν να υποβάλλοντ­αι έως τις 15 Ιουλίου και ώρα 13:00.

Η διάρκεια της σύμβασης θα ορίζεται σε έξι μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece