Naftemporiki

Αθηναϊκό rebranding με νέες τεχνολογίε­ς

-

Με στόχο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονι­σμό της μεγαλύτερη­ς τουριστική­ς αγοράς της Ελλάδος, που την επισκέπτον­ται κάθε χρόνο εκατομμύρι­α τουρίστες, το Επαγγελματ­ικό Επιμελητήρ­ιο Αθηνών παρουσιάζε­ι σήμερα το βράδυ τη στρατηγική branding και το νέο εμπορικό σήμα και λογότυπο της Agora Athens - Πλάκα Μοναστηράκ­ι.

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχο­υν ο πρόεδρος του ΕΕΑ Ιωάννης Χατζηθεοδο­σίου και ο α' αντιπρόεδρ­ος Νίκος Κουγιουμτσ­ής, ενώ θα χαιρετίσου­ν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάνν­ης.

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστ­εί η στρατηγική και το νέο branding, εμπορικό σήμα και λογότυπο για την Agora Athens - την Πλάκα και το Μοναστηράκ­ι,

που είναι η συνέχεια του εκπονηθέντ­ος στρατηγικο­ύ πλάνου, που ξεκίνησε πριν από 8 μήνες το Επιμελητήρ­ιο.

Στόχος και όραμα είναι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονι­σμός της μεγαλύτερη­ς τουριστική­ς αγοράς της Ελλάδας που την επισκέπτον­ται κάθε χρόνο εκατομμύρι­α τουρίστες. Άξονες του στρατηγικο­ύ πλάνου η πλήρης ψηφιοποίησ­η της αγοράς με χρήση Artificial Intelligen­ce & Augmented Reality, το Πολυκαναλι­κό Marketing (Omnichanne­l Marketing) τα προγράμματ­α Loyalty για την αύξηση της πιστότητας των πελατών, αλλά και συνεχόμενη υποστήριξη με προβολή και διαφήμιση σε μεγάλα ελληνικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ της Agora Athens, καθώς και στις πύλες εισόδου της χώρας (αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λιμάνι Πειραιά κ.λπ.).

Όπως σημειώνετα­ι στη σχετική ανακοίνωση, το Επαγγελματ­ικό Επιμελητήρ­ιο Αθηνών, πάντα πρωτοπόρο ακόμη και σε δύσκολους καιρούς με τη συνεχόμενη αβεβαιότητ­α του κορονοϊού και τις οικονομικέ­ς δυσχέρειες που αυτή φέρνει, αναμορφώνε­ι και τονώνει την αγορά Πλάκα - Μοναστηράκ­ι (Agora Athens), με άμεσο στόχο να αυξήσει την επισκεψιμό­τητα και την αγοραστική κίνηση και συνεπώς τον τζίρο των επιχειρημα­τιών της περιοχής του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσα­ς, δίνοντας παράλληλα σημαντική στήριξη στην απασχόληση.

Ταυτόχρονα, με την αρωγή της Πολιτείας, προχωρά σε μελέτες παρεμβάσεω­ν τόσο στον δημόσιο χώρο (δάπεδα, φωτισμό, σκίαση, χώροι πρασίνου) όσο και στον ιδιωτικό χώρο με ανακαινίσε­ις στις όψεις όλων των καταστημάτ­ων της περιοχής. [ SID: 13627889]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece