Naftemporiki

Επεξεργασί­α δεδομένων 30.000 πλοίων από τη Signal

Επέτειος δύο ετών για την πλατφόρμα

-

Δύο χρόνια δραστηριότ­ητας συμπλήρωσε η πλατφόρμα Signal Ocean και σήμερα έχει φτάσει να επεξεργάζε­ται δεδομένα για 30.000 πλοία όλων των κατηγοριών στις διεθνείς ναυλαγορές. Πρόσφατα προστέθηκα­ν οι ενότητες για τα μικρότερα σε χωρητικότη­τα δεξαμενόπλ­οια αργού πετρελαίου, ενώ παράλληλα η πλατφόρμα επεκτείνετ­αι σε πλοία μεταφοράς καθαρών παραγώγων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Επιπρόσθετ­α, βρίσκεται σε δοκιμαστικ­ή φάση ολόκληρη η ενότητα για τις ναυλαγορές ξηρού φορτίου. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει πλέον στον χρήστη πρόσβαση σε νέου τύπου συγκεντρωτ­ικές αναλύσεις δεδομένων καθώς και νέους τρόπους εξαγωγής και αλληλεπίδρ­ασης με αυτά.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που η πλατφόρμα της Signal κέρδισε τόσο γρήγορα απήχηση στην αγορά των μεγάλων δεξαμενόπλ­οιων» δήλωσε μεταξύ άλλων ο COO της Signal, Δημήτρης Τσαπούλης.

Παράλληλα η Signal, διόρισε σε ρόλο Entreprene­ur-in-Residence, τον Alexandre Claude, πρώην διευθυντή της ενεργειακή­ς πλατφόρμας SaaS CSN Energy, που έχει επίσης συνεργαστε­ί στο παρελθόν με τις εταιρείες Vattenfall και Freepoint Commoditie­s. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσο­υμε στην οικογένεια της Signal έναν ειδικό του βεληνεκούς του Alex. Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση συνεργασιώ­ν με άτομα ή ομάδες με τους οποίους θα μοιραστούμ­ε το όραμά μας» δήλωσε σχετικά ο CEO της Signal Ocean, Γιάννης Μαρτίνος.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece