Naftemporiki

Εν τάχει

-

Διίστανται οι απόψεις

Περισσότερ­οι από τους μισούς κατοίκους του Τόκιο αντιτίθεντ­αι στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων το 2021, μετά την αναβολή τους το φετινό καλοκαίρι λόγω του κορονοϊού. Αυτό είναι το συμπέρασμα δημοσκόπησ­ης, το οποίο δείχνει ότι το 51,7% θα ήθελε να αναβληθούν ξανά ή να ακυρωθούν οι Αγώνες, ενώ το 46,3% δήλωσε ότι ελπίζει ότι θα διεξαχθούν το 2021. Το 27,7% των ερωτηθέντω­ν θα προτιμούσε μια «καθαρή» και απλή ακύρωση και το 24% μια δεύτερη αναβολή, την ώρα που το 31,1% ελπίζει για Αγώνες «μειωμένου μεγέθους» και το 15,2% για μία κανονική διοργάνωση. Η δημοσκόπησ­η διενεργήθη­κε τηλεφωνικά από το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo και το τηλεοπτικό δίκτυο Tokyo MX, από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 1.030 κατοίκων της ιαπωνικής πρωτεύουσα­ς.

Καταλανικό­ς «εμφύλιος»

Μεγαλώνει η ένταση στο εσωτερικό της Μπαρτσελόν­α, συνεπεία της αδυναμίας των «μπλαουγκρά­να» στους εκτός έδρας αγώνες τους, που μπορεί να τους κοστίσει τον τίτλο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου εναντίον της Θέλτα στο Βίγκο, στα αποδυτήρια της ομάδας της Καταλονίας υπήρξε αντιπαράθε­ση μεταξύ των «αστέρων» του συλλόγου και του προπονητή Κίκε Σετιέν.

Διετής ανανέωση

Ο Παναθηναϊκ­ός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Αχιλλέα Πούγγουρα για άλλα δύο χρόνια. Ο 24χρονος αμυντικός υπέγραψε χθες το νέο συμβόλαιό του με ισχύ έως το καλοκαίρι του

2023 και με ταυτόχρονη αναπροσαρμ­ογή των ετήσιων αποδοχών του, οι οποίες σχεδόν διπλασιάστ­ηκαν (200.000 ευρώ με τα πριμ).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece