Naftemporiki

Ντέρμπι «δικεφάλων» με άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ σήμερα για τα πλέι οφ

-

Με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσε­ι μαθηματικά το πρωτάθλημα -εφόσον δεν υπάρξει ανατροπή στην ποινή αφαίρεσης των επτά βαθμών από τον ΠΑΟΚ στο CAS-, το ενδιαφέρον στη συνέχεια των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εστιάζεται στο ποια ομάδα θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματι­κά του Τσάμπιονς Λιγκ. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι οι δύο ομάδες που τη διεκδικούν και οι οποίες κοντράροντ­αι στο γήπεδο της Τούμπας σήμερα το βράδυ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική­ς. Οι «ασπρόμαυρο­ι» δείχνουν να συνέρχοντα­ι, αφού τη νίκη επί του ΟΦΗ ακολούθησε εκείνη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του συμπολίτη Άρη. Αντίθετα, οι « κιτρινόμαυ­ροι » προέρχοντα­ι από την ήττα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ενισχύοντα­ι με

τις επιστροφές των Αντρέ Σιμόες, Πέτρου Μάνταλου και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους.

Νωρίτερα, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ο Παναθηναϊκ­ός θα ψάξει την πρώτη νίκη του στη διαδικασία των πλέι οφ, καθώς υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικ­ά και με πολλές αλλαγές Άρη. Η αυλαία της 5ης αγωνιστική­ς θα πέσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη­ς», με τον Ολυμπιακό να φιλοδοξεί να διατηρήσει το φετινό αήττητο, αλλά και το απόλυτο σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, καθώς φιλοξενεί τον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστική­ς των πλέι οφ: Παναθηναϊκ­ός - Άρης (19:15, Novasports 2), ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (21:00, PAOK TV), Ολυμπιακός - ΟΦΗ (21:30, Novasports 1).

 ??  ?? ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αναμετρηθο­ύν σήμερα για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν και πρώτη για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αναμετρηθο­ύν σήμερα για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν και πρώτη για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece