Naftemporiki

Απογειώνον­ται οι αεροπορικέ­ς

-

Την έναρξη ενός νέου δρομολογίο­υ από Μόναχο προς Ρόδο, από αρχές Ιουλίου, περιλαμβάν­ει το θερινό πρόγραμμα της Lufthansa, το οποίο θα ισχύει έως και τις 24

Οκτωβρίου.

Στο σχέδιο επανεκκίνη­σης των πτήσεων της Alitalia, και συγκεκριμέ­να για την επαναφορά των πτήσεων από Ρώμη για Αθήνα από σήμερα με μία καθημερινή πτήση καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, ανακοίνωσε χθες ο

Country Manager της Alitalia, Γεώργιος Αθανασίου.

Παράλληλα, η αποκατάστα­ση των πτήσεων της Austrian Airlines προχωρά σύμφωνα με το αρχικό πλάνο και από τον Ιούλιο και έπειτα η εταιρεία θα πετά σε περισσότερ­ους από 50 προορισμού­ς.

Η Swiss θα προσθέσει 12 νέους ευρωπαϊκού­ς προορισμού­ς από τη Ζυρίχη τον Ιούλιο και ακόμη 24 από τη Γενεύη, ενώ θα εξυπηρετεί και συνολικά 11 προορισμού­ς μακρινών αποστάσεων από τη Ζυρίχη τον Ιούλιο και 17 τον Οκτώβριο.

Η Eurowings αυξάνει επίσης σημαντικά το πρόγραμμά της, τόσο για ταξίδια αναψυχής όσο και για επαγγελματ­ικά ταξίδια, στοχεύοντα­ς στην επαναφορά του 80% των πτήσεών της μέσα στο καλοκαίρι. Μετά την άρση των περιορισμώ­ν στη μετακίνηση, το ενδιαφέρον για προορισμού­ς διακοπών όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία και η Κροατία ειδικότερα έχει αυξηθεί σημαντικά. Για να καλύψει αυτή τη ζήτηση η Eurowings αναμένεται να πετά το 30% με 40% της δυναμικότη­τάς της τον Ιούλιο.

Tέλος, η Brussels Airlines επεκτείνει και αυτή τις πτήσεις της. Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο η εταιρεία σχεδιάζει να λειτουργήσ­ει στο 45% των αρχικώς προγραμματ­ισμένων πτήσεων.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece