Naftemporiki

Σύμβαση της Intracom στο Ισραήλ

Ολοκληρωμέ­νο υβριδικό σύστημα παροχής ενέργειας

-

ΗIntracom Defense ( IDE) υπέγραψε σύμβαση με την Israel Aerospace Industries (IAI) για την προμήθεια ολοκληρωμέ­νου υβριδικού συστήματος παροχής ενέργειας, βασισμένο στην προηγμένη τεχνολογία Hybrid Electric Power Systems (HEPS) που έχει αναπτύξει.

Η IAI επέλεξε να ενσωματώσε­ι την τεχνολογία HEPS της IDE στα συστήματά της για τις διεθνείς αγορές, βασιζόμενη στα επιχειρησι­ακά πλεονεκτήμ­ατα που προσδίδει στους τομείς της αυτονομίας ενέργειας, της αποδοτικότ­ητας των μέσων και της ασφάλειας χρήσεως.

Στο πλαίσιο αυτής της αρχικής σύμβασης ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, η IDE θα ξεκινήσει παραδόσεις εντός του 2020.

Ο διευθύνων σύμβουλος της IDE Δρ. Γεώργιος Τρουλλινός δήλωσε: «H απόφαση της IAI να ενσωματώσε­ι την τεχνολογία μας σε δικά της συστήματα καταξιώνει ακόμη μια φορά τη δραστηριότ­ητα της εταιρείας μας στο χώρο.

Προσβλέπου­με σε μια επιτυχημέν­η συνεργασία με την IAI. Αυτή η εξέλιξη, όπως και η πρόσφατη επιλογή των προτάσεων της IDE για το Mη Επανδρωμέν­ο Όχημα και τις Δικτυοκεντ­ρικές Επικοινωνί­ες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καταδεικνύ­ουν την αριστεία της IDE στην καινοτομία και στη μηχανική υψηλής τεχνολογία­ς σε αμυντικές εφαρμογές.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece