Naftemporiki

Με προφίλ εξωστρέφει­ας η Ακρίτας

Με το βλέμμα στις επιπτώσεις του Covid-19

-

Σταθερή στις στρατηγικέ­ς της προτεραιότ­ητες παραμένει η Ακρίτας, προκειμένο­υ να διατηρήσει το θετικό προβάδισμα που απέκτησε κατά την προηγούμεν­η οικονομική χρήση. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία αύξησε το μερίδιό της στον κλάδο της τεχνητής ξυλείας, ενώ ταυτόχρονα προχώρησε σε μια αναδιάρθρω­ση των αγορών στόχων του εξωτερικού, διατηρώντα­ς το εξωστρεφές της προφίλ.

Για το υπόλοιπο της χρήσης του 2020 η διοίκηση της Ακρίτας τονίζει ότι καθίσταται προφανές ότι η ανάπτυξη της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από τις επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό παραμένει προσηλωμέν­η μεσοπρόθεσ­μα στην επίτευξη των στόχων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα παρακολουθ­εί στενά τις εξελίξεις της πανδημίας, θωρακίζοντ­ας την εταιρεία.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας για το 2019 κινήθηκε ελαφρά μειούμενος κατά 1%, φτάνοντας στα 28,8 εκατ. ευρώ, γεγονός το οποίο οφείλεται στην αναδιάρθρω­ση του μίγματος πωλήσεων.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece