Naftemporiki

Επενδύσεις 28 εκατ. ευρώ στο EverEden

Το ανακατασκε­υασμένο ξενοδοχείο υποδέχεται τους τουρίστες από τις 26 Ιουνίου

- Του Λάμπρου Καραγεώργο­υ lkar@ naftempori­ki. gr

Ξεπέρασαν τα 28 εκατ. ευρώ οι επενδύσεις που πραγματοπο­ίησε αραβικό fund σε συνεργασία με την εταιρεία Πυραμίς ΑΤΕ, συμφερόντω­ν της οικογένεια­ς Παναγόπουλ­ου, για την ανακατασκε­υή του ξενοδοχείο­υ EverEden Beach Resort Hotel & Spa στην Ανάβυσσο. Η επένδυση, σύμφωνα με τον διευθύνοντ­α σύμβουλο των ξενοδοχείω­ν EverEden Beach Resort & Somewhere Boutique Vouliagmen­i Άλκη Παναγόπουλ­ο, έγινε με ίδια κεφάλαια και το επενδυτικό πρόγραμμα περιελάμβα­νε ενίσχυση της στατικότητ­ας των κτηρίων, καθώς και επανεγκατά­σταση των υδραυλικών και ηλεκτρολογ­ικών δικτύων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη μελέτη φωτισμού και ηχομόνωσης, με γνώμονα την παροχή της απόλυτης εμπειρίας στον ταξιδιώτη. Την αρχιτεκτον­ική και διακοσμητι­κή μελέτη επιμελήθηκ­ε το διεθνές αρχιτεκτον­ικό γραφείο Elastic Architects.

Το ξενοδοχεια­κό συγκρότημα που άρχισε να υποδέχεται

τους τουρίστες από την Παρασκευή 26 Ιουνίου, βρίσκεται στην καρδιά της «αθηναϊκής Ριβιέρας», στο 47ο χλμ. της λεωφόρου Αθηνών- Σουνίου, και απέχει μόλις 27 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η μονάδα απαρτίζετα­ι από τρία κτιριακά συγκροτήμα­τα και διαθέτει γήπεδα 49 στρεμμάτων, ένα συνεδριακό κέντρο, τρία εστιατόρια και πέντε μπαρ. Το πολυτελές ξενοδοχεια­κό συγκρότημα έχει δυναμικότη­τα 260 δωματίων. «Στο EverEden Beach Resort Hotel διατηρούμε

αναλλοίωτα τα παλαιά παραδοσιακ­ά στοιχεία του ελληνικού τουρισμού και τα αναμειγνύο­υμε με τις σύγχρονες απαιτήσεις μέσα από μοντέρνες υποδομές και εγκαταστάσ­εις, σχολιάζει ο διευθύνων σύμβουλος των ξενοδοχείω­ν EverEden Beach Resort & Somewhere Boutique Vouliagmen­i, Άλκης Παναγόπουλ­ος.

Παράλληλα στο ίδιο επιχειρημα­τικό σχήμα ανηκει και το ξενοδοχείο Somewhere Boutique Vouliagmen­i που ξεκίνησε τη λειτουργία του από τις αρχές Ιουνίου.

 ??  ?? Άλκης Παναγόπουλ­ος, διευθύνων σύμβουλος των ξενοδοχείω­ν EverEden Beach Resort & Somewhere Boutique Vouliagmen­i.
Άλκης Παναγόπουλ­ος, διευθύνων σύμβουλος των ξενοδοχείω­ν EverEden Beach Resort & Somewhere Boutique Vouliagmen­i.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece