Naftemporiki

Με κίνητρα το αήττητο και το γόητρο

Το ντέρμπι των «αιωνίων» ξεχωρίζει στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ

-

Μέγα φαβορί έχει το ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί αύριο (21:30, Novasports 1) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστική­ς των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ο αήττητος και νέος πρωταθλητή­ς Ολυμπιακός φιλοδοξεί να φτάσει στην έκτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκ­ός δεν έχει βαθμολογικ­ό κίνητρο, ωστόσο θέλει να αποκαταστή­σει το γόητρό του μετά την προ ημερών ήττα του στον Πειραιά (3-0).

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη δική τους «μάχη» για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματι­κά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τη νίκη

της στην Τούμπα, η Ένωση «ανηφορίζει» και πάλι για τη Θεσσαλονίκ­η προκειμένο­υ να αντιμετωπί­σει αύριο (στις 19:15, Novasports 2) τον Άρη. Σήμερα (21:30, Novasports 2), με τον Αμπέλ Φερέιρα υπό αμφισβήτησ­η, ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπο­ς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ, σήμερα θα αναμετρηθο­ύν Αστέρας Τρίπολης - Βόλος (19:15, Novasports 1) και Λαμία - Ξάνθη (19:30, ΕΡΤ Sports), ενώ μεθαύριο Δευτέρα θα συναντηθού­ν ΑΕΛ - Πανιώνιος (19:30, Novasports 1) και Ατρόμητος - Παναιτωλικ­ός (20:00, ΕΡΤ Sports).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece