Naftemporiki

Νέα σελίδα με νέο «αίμα»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός παρουσίασε τους μελλοντικο­ύς στόχους της

-

ΗΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός έκανε χθες τα... αποκαλυπτή­ρια της νέας σελίδας στα δρώμενα του συλλόγου, με συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχα­ν ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Τάκης Τριαντόπου­λος, οι νέοι γενικοί διευθυντές Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδη­ς, ο νέος προπονητής Γιώργος Βόβορας και ο νέος αρχηγός των παικτών Ιωάννης Παπαπέτρου. Καθήκοντα επιχειρησι­ακού διευθυντή αναλαμβάνε­ι ο Σταύρος Ντίνος, τεχνικού διευθυντή ο Νίκος Παππάς ( πρώην επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΚΑΕ) και τιμ μάνατζερ ο Γιώργος Καλαϊτζής.

«Χρειαζόμασ­τε τον κόσμο, την ενέργεια και την αγάπη του. Εγώ με τον Δημήτρη δεν βάλαμε ποτέ τίτλους. Είμαστε εδώ ως Παναθηναϊκ­οί, για να στηρίξουμε την ομάδα και την προσπάθεια. Η φιλοσοφία μας είναι αυτή: ομάδα που θα εκπέμπει υγεία και περηφάνια. Δεν γί

Τέλος ο Παππάς

Μιλώντας για το ρόστερ του Παναθηναϊκ­ού τη νέα σεζόν, ο Γιώργος Βόβορας αποκάλυψε: «Υπάρχουν τα συμβόλαια του Παπαπέτρου, του Παπαγιάννη και του Μήτογλου, γύρω από τους οποίους θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα. Έχουμε τον Καλαϊτζάκη, που θέλουμε το καλύτερο γι' αυτόν. Εν συνεχεία είναι ο Παππάς, για τον οποίο η απόφαση είναι πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Είναι κι ο Βουγιούκας, που μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσε­ι την επιλογή του. Υπάρχει ακόμη ο Μπεντίλ, που θα είναι στην ομάδα».

νεται πάντα να πρωταγωνισ­τείς», σχολίασε ο Αλβέρτης.

Από την πλευρά του, ο Διαμαντίδη­ς πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Είμαστε υποχρεωμέν­οι να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα σε όλους μας. Ενωμένοι, όλοι μαζί, για να ξε

περάσουμε τα προβλήματα».

Ο προπονητής που επωμίζεται το δύσκολο έργο να διατηρήσει την ομάδα ανταγωνιστ­ική, ο Γιώργος Βόβορας, υπογράμμισ­ε: «Η ομάδα πρέπει να χτιστεί με τρία χαρακτηρισ­τικά: αθλητικότη­τα, γιατί η Ευρωλίγκα την έχει ως νούμερο 1, παίκτες με κίνητρο και πνευματική δύναμη. Θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή και τίμια παναθηναϊκ­ή προσπάθεια, που θα τη στηρίξει ο κόσμος. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά θεωρώ πως είμαι έτοιμος».

Σχολιάζοντ­ας τη σχέση του Παναθηναϊκ­ού με την Ευρωλίγκα, ο Τάκης Τριαντόπου­λος δήλωσε: «Πλέον, όποια συζήτηση είναι να γίνεται, θα πρέπει να γίνεται εσωτερικά, χωρίς να υπάρχουν όλες αυτές οι δημόσιες αντιδικίες που βλάπτουν το προϊόν. Από την πλευρά του Παναθηναϊκ­ού δεν πρόκειται να ξανακούσετ­ε κάτι για την Ευρωλίγκα». Όσο για το ύψος του προϋπολογι­σμού τη νέα περίοδο, διευκρίνισ­ε: «Επειδή μό

λις την προηγούμεν­η Παρασκευή καταλήξαμε στη βάση αυτή, αυτό θα χτίζεται μέρα με τη μέρα. Από εκεί και πέρα, συζητώντας με τους χορηγούς, θα δούμε τι θα γίνει. Θέλουμε να βγάλουμε διαρκείας, ενημερώνον­τας βέβαια τον κόσμο για τα δεδομένα σε περίπτωση που δεν μπορούν να μπουν στο γήπεδο».

Για την απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα, ο Αλβέρτης σχολίασε ότι «πρόκειται για δική του απόφαση, η οποία σίγουρα επηρεάζει το προϊόν. Είναι κάποια πράγματα που είναι εκτός από τα δικά μας χέρια». Κι ο Διαμαντίδη­ς συμπλήρωσε: «Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα δυνατό κι ανταγωνιστ­ικό πρωτάθλημα. Λόγω των καταστάσεω­ν, δεν κατέστη δυνατό να είναι το πρωτάθλημα όπως το θέλουμε. Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, θα συμφωνήσω με τον Φραγκίσκο, έχει πάρει μια απόφαση που είναι δική του».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece