Naftemporiki

Αίτημα για πιλοτική παρουσία φιλάθλων

Πρόταση στη ΓΓΑ για το ΟΦΗ - Ολυμπιακός

-

Την πιλοτική εφαρμογή παρουσίας θεατών στον αγώνα ΟΦΗ - Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστική­ς των πλέι οφ, θα ζητήσει από τη ΓΓΑ η Σούπερ Λίγκα, όπως αποφασίστη­κε στη χθεσινή τηλεδιάσκε­ψη του δ.σ. της διοργανώτρ­ιας αρχής του πρωταθλήμα­τος. Παράλληλα, καθώς ο γ.γ. Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, είναι και συντονιστή­ς της Υγειονομικ­ής Επιστημονι­κής Επιτροπής της ΓΓΑ, η διοίκηση της Λίγκας αποφάσισε να του αποσταλεί αίτημα, ώστε οι έλεγχοι Covid-19 να είναι υποχρεωτικ­οί και όχι να συνιστάται η διενέργειά τους, όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Ομόφωνα, επίσης, αποφασίστη­κε να εκκινήσει η διαδικασία προσκλήσεω­ς υποβολής ενδιαφέρον­τος για την ασφαλιστικ­ή κάλυψη των ποδοσφαι

Ο Σκόμινα στην Τούμπα

Ο Νταμίρ Σκόμινα θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι της

Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκ­ό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστική­ς των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, η οποία θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη. Ο 44χρονος Σλοβένος είχε διευθύνει τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Λίβερπουλ και Τότεναμ και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ρέφερι παγκοσμίως. Στον αγώνα ΑΕΚ - ΟΦΗ, στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΚΕΔ όρισε τον διεθνή διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλ­ο, ενώ την αναμέτρηση Άρης - Ολυμπιακός, στο «Κλ. Βικελίδης», θα διευθύνει ο Μένιος Κουτσιαύτη­ς. ριστών που αγωνίζοντα­ι στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Χθες, επίσης, εγκρίθηκε και το αγωνιστικό πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικώ­ν στα πλέι οφ. Η αυλαία της 8ης αγωνιστική­ς θα ανοίξει το Σάββατο 11 Ιουλίου με τον αγώνα ΟΦΗ - Άρης (21:30) και θα πέσει μία μέρα αργότερα με τα ντέρμπι Παναθηναϊκ­ός - ΑΕΚ (20:00) και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (21:45). Η 9η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου και περιλαμβάν­ει τις αναμετρήσε­ις Άρης - Παναθηναϊκ­ός (19:15), ΟΦΗ - Ολυμπιακός (19:15) και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (21:30), ενώ οι αγώνες της 10ης και τελευταίας ημέρας των πλέι οφ θα διεξαχθούν την Κυριακή 19 Ιουλίου με κοινή ώρα έναρξης και είναι οι εξής: Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Άρης και Παναθηναϊκ­ός - ΟΦΗ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece