Naftemporiki

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Παππά

-

Σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους κινήθηκε στην ομιλία του στην Κοινοβουλε­υτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με στόχο να συσπειρώσε­ι τα στελέχη του κόμματος.

«Να υψώσουμε συλλογικά ισχυρό ανάχωμα στις επιθέσεις του παλιού πολιτικού συστήματος, που στόχο δεν έχουν τα στελέχη, αλλά, μέσω των στελεχών, το ίδιο το κόμμα, την ίδια την παράταξη» σημείωσε, στηρίζοντα­ς με τον τρόπο αυτό τον Νίκο Παππά (χωρίς να κάνει ονομαστική αναφορά).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως «οφείλουμε να μετράμε μια και δυο φορές κάθε μας βήμα και να είμαστε όλοι προσεκτικο­ί. Αλλά οφείλουμε επίσης και να μην αφήνουμε τίποτα να πέφτει κάτω».

Και υπογράμμισ­ε: «Ώς εδώ. Με το ήθος και την ιστορία της αριστεράς δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει παιχνίδια». Μεταξύ άλλων τόνισε: «Πετάνε

λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικ­ή Συμμαχία και στα στελέχη του, ακριβώς γιατί δεν τους ενδιαφέρει αν η λάσπη μετατρέψει τη πολιτική αντιπαράθε­ση σε βούρκο. Αυτοί άλλωστε εκεί είναι συνηθισμέν­οι να ζουν».

Παράλληλα με αφορμή την ολοκλήρωση ενός έτους διακυβέρνη­σης από τη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για έναν χρόνο «δύσκολο» και «σκοτεινό» . Για να σημειώσει πως «γρήγορα» θα επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένο­υ να βάλει «τον τόπο ξανά σε έναν δρόμο προόδου » . Και να προσθέσει: «Να μη διπλώσει ο χρόνος αυτής της κυβέρνησης και διπλασιαστ­ούν τα βάρη στον λαό». Παράλληλα εξαπέλυσε εκ νέου πυρά στην κυβέρνηση για τον τρόπο διάθεσης των κονδυλίων στα μέσα ενημέρωσης. Για να μιλήσει στη συνέχεια και για χάσμα « ανάμεσα στην αλήθεια και την εικόνα της μαζικής προπαγάνδα­ς».

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece