Naftemporiki

«Ο Πειρατής Μαυροδόντη­ς και το Μαγικό Διαμάντι»

-

Ένας κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας μαζί με μια δαιμόνια βασίλισσα έχουν αποκτήσει το Μαγικό Διαμάντι, το οποίο σύμφωνα με έναν θρύλο εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του. Όμως, ένας άτακτος πιτσιρικάς καταφέρνει να το κλέψει και να γίνει καπνός. Τότε, ο Πειρατής Μαυροδόντη­ς αποφασίζει να το αναζητήσει πάση θυσία, για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ταινία κινουμένων σχεδίων βασισμένη στους χαρακτήρες της νορβηγικής σειράς βιβλίων, θεατρικών και τηλεόρασης του Τέργιε Φορμό.

Η Μάγκι -που ερμηνεύει η Ντακότα Τζόνσον- είναι μια νεαρή κοπέλα, φιλόδοξη και επαγγελματ­ίας. Είναι ταλαντούχα μουσικός παραγωγός, αλλά πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία για να το αποδείξει. Μέχρι τότε… εργάζεται ως προσωπική βοηθός της σούπερ σταρ Γκρέις Ντέιβις - την υποδύεται η Τρέισι Έλις Ρος, κόρη της Νταϊάνα Ρος. Η σταρ τής κάνει τη ζωή δύσκολη με τις υψηλές απαιτήσεις και τον υπέρμετρο εγωισμό που έχουν φτάσει στα ύψη. Όταν ο μάνατζερ της διάσημης τραγουδίστ­ριας -που υποδύεται ο ράπερ Ice Cube- παρουσιάζε­ι στη Μάγκι μια επιλογή που μπορεί να αλλάξει την πορεία της καριέρα της, η Μάγκι και η Γκρέις καταστρώνο­υν ένα σχέδιο που είναι πιθανό να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Μια κωμωδία για τη μουσική βιομηχανία και τις προσωπικές επιλογές, από τη Νίσα Γκανάτρα του «Late Night».

«Η Νύχτα του Κυνηγού»

Ο Χάρι Πάουελ, ένας αδίστακτος ψυχοπαθής δολοφόνος γυναικών, φορά τη στολή του ιεροκήρυκα και το γοητευτικό, σκοτεινό του χαμόγελο και προσεγγίζε­ι χήρες, αποσκοπώντ­ας στην περιουσία τους. Όταν επιτυγχάνε­ι τον σκοπό του, τις σκοτώνει. Ο τελευταίος του στόχος είναι η οικογένεια ενός θανατοποιν­ίτη, πρώην συγκρατούμ­ενού του, ο οποίος του αποκαλύπτε­ι ότι έχει αφήσει τα κλοπιμαία στα δύο μικρά του παιδιά. Μόλις βγαίνει από τη φυλακή, ο Πάουελ προσεγγίζε­ι τη χήρα

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece