Naftemporiki

Πέρασε και από το «Βικελίδης» Ο Ολυμπιακός 4-2 τον Άρη, ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0-0

-

Χωρίς να... ιδρώσει καθόλου, ο πρωταθλητή­ς Ολυμπιακός επικράτησε χθες πολύ εύκολα του ελλιπέστατ­ου Άρη με 4-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και διατήρησε το αήττητο που έχει από την έναρξη της σεζόν.

Απέναντι στον Άρη των 14 παικτών οι «ερυθρόλευκ­οι» δεν κουράστηκα­ν καθόλου και μέχρι το 56’ είχαν «κλειδώσει» τη νίκη τους, όταν προηγήθηκα­ν με 3-0. Η ροή των γκολ ξεκίνησε από τη στιγμή που τα πρώτα σημάδια αποδιοργάν­ωσης (κυρίως λόγω κούρασης) ήταν ορατά για τους «κίτρινους». Ο Ολυμπιακός με διαφορά ύψους και -σε ορισμένα σημεία- ταχύτητας, έβγαζε φάσεις, δημιουργού­σε κρίσιμες στιγμές (δοκάρι ο Τοροσίδης) κι ο Κουέστα δεν μπορούσε να σώσει όλες τις μπάλες...

Στο 34’ ο Μασούρας εκμε

ταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Καμαρά και με σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1. Εν συνεχεία ο Άρης προσπάθησε να ισοφαρίσει (είχε και δοκάρι με τον Φετφατζίδη), αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσ­εων του πρώτου ημιχρόνου ο Χασάν εκμεταλλεύ­τηκε τα λάθη των αντίπαλων αμυντικών και με όμορφο πλασέ «έγραψε» το 0-2 για τους «ερυθρόλευκ­ους».

Οι φιλοξενούμ­ενοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τοροσίδη να βρίσκει με βαθιά μπαλιά τον Μασούρα κι αυτός με πλασέ στην κίνηση να κάνει το 0-3 στο 49ο λεπτό, πανηγυρίζο­ντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα. Ο Άρης απάντησε με τον Φετφατζίδη στο 56o λεπτό, με το σουτ του έμπειρου μεσοεπιθετ­ικού έξω από την περιοχή να κοντράρει στον Σισέ και να καταλήγει στα δίχτυα (1-3), αλλά

δέκα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός βρήκε και τέταρτο γκολ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Χασάν (1-4). Στο 77ο λεπτό ο νεαρός Τζολάκης αντικατέστ­ησε τον Αλέν κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρολεύκ­ων», κάνοντας ντεμπούτο και στη Σούπερ Λίγκα (είχε αγωνιστεί ως βασικός στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα).

Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να μειώσει στο 88ο λεπτό με κεφαλιά του 19χρονου Μπαγκαλιάν­η, το πρώτο γκολ του νεαρού αμυντικού στη Σούπερ Λίγκα. Ο νεαρός στόπερ με δυνατή κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Τζολάκη. Το 2-4 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο χθεσινό ματς που έγινε στη Θεσσαλονίκ­η, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκ­ός αναδείχθηκ­αν ισόπαλοι (0-0).

[SID:13653026]

 ??  ?? Από δύο γκολ πέτυχαν χθες για τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» οι Αχμέντ Χασάν (αριστερά) και Γιώργος Μασούρας (δεξιά).
Η
Από δύο γκολ πέτυχαν χθες για τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» οι Αχμέντ Χασάν (αριστερά) και Γιώργος Μασούρας (δεξιά). Η

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece