Naftemporiki

Νέο concept στην παιδική ένδυση και υπόδηση

Πρώτο κατάστημα Cool Club & Kidscom

- Της Σοφίας Εμμανουήλ semm@ naftempori­ki. gr

Μία νέα επιχειρημα­τική πρόταση στην αγορά βρεφικής και παιδικής ένδυσης φέρνουν οι επιχειρημα­τίες Σταύρος Καφούνης και Μάκης Μιγιωνής, οι οποίοι -παρά την αβεβαιότητ­α στο οικονομικό περιβάλλον λόγω της πανδημίας του κορονοϊού- υιοθετούν ένα νέο concept, εγκαινιάζο­ντας το πρώτο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή και στοχεύοντα­ς στην ανάπτυξη αλυσίδας 40 σημείων σε δύο χρόνια.

Ειδικότερα, το κατάστημα Cool Club & Kidscom περιλαμβάν­ει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για νέους γονείς, υιοθετώντα­ς νέες τεχνολογίε­ς και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά σε έναν λειτουργικ­ό χώρο 1.200 τετραγωνικ­ών μέτρων. Συνολικά 20 χιλιόμετρα καλωδίων, 15 οθόνες, εκ των οποίων οι 4 touch screen και tablets στη διάθεση του προσωπικού ενοποιούν στο φυσικό κατάστημα την εμπειρία του eshop.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως πρόκειται για επένδυση της Sakarino Hellas στην οποία συμπράττου­ν οι επιχειρημα­τίες Σταύρος Καφούνης, επικεφαλής του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ), με πολυετή πείρα στον χώρο της χονδρικής, με εταιρίες όπως Recaro, Μaclaren, Joie στα βρεφικά είδη και Μάκης Μιγιωνής, διευθύνων σύμβουλος της 2ΧΜ Ελλάς ΕΠΕ, με πολυετή πείρα στον χώρο του ρούχου και του υποδήματος, με συμβόλαια αποκλειστι­κής συνεργασία­ς για brands όπως Crocs και Superga σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία. Η ιδέα των Στ. Καφούνη και Μ. Μιγιωνή είναι καταστήματ­α στα οποία συνυπάρχου­ν η ένδυση του διεθνούς brand Cool Club, τα προϊόντα της Kidscom και τα υποδήματα Crocs, δημιουργών­τας έτσι μια ισχυρή πρόταση στον χώρο της λιανικής στην ελληνική βρεφική και παιδική αγορά. Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το πρώτο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή, 5 ακόμα καταστήματ­α είναι στο στάδιο της ανακατασκε­υής προκειμένο­υ να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ενώ, τέλος, στα επόμενα δυο χρόνια στόχος της Sakarino Hellas είναι το άνοιγμα 35 ακόμα καταστημάτ­ων.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece