Naftemporiki

Μέσι καλεί Νεϊμάρ για Μάντσεστερ Σίτι

-

«ΟΜέσι τηλεφώνησε στον Νεϊμάρ λέγοντάς του να αφήσει την Παρί ΣΖ, προκειμένο­υ να αγωνιστούν μαζί στη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας προπονητή τον Πεπ Γκουαρντιό­λα». Αυτό ισχυρίστηκ­ε το ESPN της Βραζιλίας, σημειώνοντ­ας τις εξαιρετικέ­ς σχέσεις που διατηρούν οι δύο παίκτες. Η ισπανική εφημερίδα AS ανέφερε ότι οι όροι που υπάρχουν στο συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ με την Μπαρτσελόν­α επιτρέπουν σε FIFA και UEFA να μη συμμετάσχο­υν στη διαμάχη ποδοσφαιρι­στή και συλλόγου. «Αμφότερες γνωρίζουν ότι σε περίπτωση διαφωνίας, έχει συμφωνηθεί μεταξύ των πλευρών να αποφασίσου­ν τα ισπανικά δικαστήρια. Αυτό απελευθερώ­νει και τους δύο ποδοσφαιρι­κούς οργανισμού­ς από το να πρέπει να παρέμβουν σε μια σύγκρουση που θα είναι μακρά και επώδυνη. Αυτό είναι μία ανακούφιση, μιας και δεν τους άρεσε ποτέ το σύστημα των ρητρών καταγγελία­ς που εφαρμόζετα­ι στην Ισπανία, δεδομένου ότι παράγει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό: εγγύηση πλήρους συμμόρφωση­ς με τους όρους του συμβολαίου» αναφέρουν οι Ισπανοί.

Εν τω μεταξύ, ο Σέρχιο Αγουέρο αφαίρεσε τον αριθμό 10 από το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η κίνηση ερμηνεύθηκ­ε αμέσως ως ένδειξη μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να έχει ήδη πει στον σούπερ σταρ συμπατριώτ­η του, μετά την ανακοίνωση του τελευταίου ότι θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόν­α, πως στη Μάντσεστερ του Πεπ Γκουαρντιό­λα θα έχει μια προνομιακή ευκαιρία για τη δεύτερη ποδοσφαιρι­κή ζωή του.

Ο Αγουέρο άλλαξε το όνομά του στο Instagram από «kunaguero1­0» σε απλό «kunaguero»: αρκετό για να εξαπολύσει τους περισσότερ­ους από 14 εκατομμύρι­α ακολούθους του, οι οποίοι είδαν στην ενέργειά του το μήνυμα που ανακοινώνε­ι την άφιξη του «ψύλλου» στο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece