Naftemporiki

Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ

Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΟΚ άφησε βαθμούς στον Βόλο

-

ΟΟλυμπιακό­ς συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον καλά οργανωμένο αμυντικά Παναιτωλικ­ό, αλλά το γκολ του Ελ Αραμπί τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους άνοιξε τον δρόμο προς τη δεύτερη νίκη του πρωταθλητή, σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επιβλήθηκε των «καναρινιών» με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκη­ς», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική­ς της Σούπερ Λίγκας και στρέφει πια το ενδιαφέρον της στην αυριανή ρεβάνς με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ύστερα από ένα « λευκό » πρώτο ημίχρονο, όπως συνέβη κι εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη και μόλις στο 48΄, ύστερα από γύρισμα του Ραντζέλοβι­τς ο Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ και στο 86΄ ο Καφού, από ασίστ του Χασάν, «κλείδωσε» τη νίκη.

Ντρέγκερ έως το 2024

Εν τω μεταξύ, η μεταγραφή του Μοχάμεντ Ντρέγκερ στον Ολυμπιακό έλαβε επίσημη υπόσταση, καθώς οι «ερυθρόλευκ­οι» ανακοίνωσα­ν τη μεταγραφή του από τη Φράιμπουργ­κ. Ο 24χρονος Τυνήσιος διεθνής, που προορίζετα­ι για στήριγμα του Ραφίνια στη δεξιά πλευρά της άμυνας, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024 με την πειραϊκή ομάδα. Ο Ντρέγκερ έπαιξε πέρυσι δανεικός στην Πάντερμπορ­ν, με την οποία κατέγραψε 18 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Αντίθετα με τον Ολυμπιακό, νέα βαθμολογικ­ή απώλεια στο

πρωτάθλημα κατέγραψε ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον Ατρόμητο ήταν η σειρά του Βόλου να υποχρεώσει σε ισοπαλία (0-0) τον «δικέφαλο του Βορρά» στο Πανθεσσαλι­κό Στάδιο. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, που ξεκίνησε το ματς χωρίς τους Γιαννούλη, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη και Ελ Καντουρί, καθώς έπεται ο «αγώνας της χρονιάς» με την Κράσνονταρ μεθαύριο Τετάρτη για μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσε­ις της 3ης αγωνιστική­ς σημειώθηκα­ν τα αποτελέσμα­τα: ΑΕΚ - Λαμία 3-0, ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-2 και Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 2- 2, ενώ σήμερα ( 19: 30, NS1) θα αναμετρηθο­ύν ΑΕΛ - Παναθηναϊκ­ός.

 ??  ?? Το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα σημείωσε ο Λιβάι Γκαρσία στον χθεσινό αγώνα με τη Λαμία.
Το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα σημείωσε ο Λιβάι Γκαρσία στον χθεσινό αγώνα με τη Λαμία.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece