Naftemporiki

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Τσάμπιονς Λιγκ: Σήμερα η ρεβάνς με την Ομόνοια

-

Έντονο είναι το ελληνικό ενδιαφέρον στις ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθούν το προσεχές διήμερο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται «μία ανάσα» από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογι­κής διοργάνωση­ς, καθώς με παρακαταθή­κη το 2-0 από το «Γ. Καραϊσκάκη­ς» θέλει σήμερα απλά να διατηρήσει τα κεκτημένα στη Λευκωσία με αντίπαλο την Ομόνοια ( 22: 00, Cosmote Sport 1). Εκτός από την πρόκριση, στόχος των πρωταθλητώ­ν είναι και η νίκη, που θα φέρει βαθμούς στην Ελλάδα για την ειδική βαθμολογία της UEFA.

«Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος της δουλειάς. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσου­με την Ομόνοια. Θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Μέσα σε ένα ματς μπορεί να συμβούν πολλά. Πρέπει να παίξουμε με τη δική μας ταυτότητα και τον δικό μας χαρακτήρα. Να μην υποτιμήσου­με τον αντίπαλο» υπογράμμισ­ε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να δω περισσότερ­η προσωπικότ­ητα, περισσότερ­ο χαρακτήρα σε σχέση με τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ κοντά σε αυτό που

προσπαθούμ­ε να φτάσουμε. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο επίπεδο που θες χωρίς προετοιμασ­ία. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στον ρυθμό και τη φυσική κατάσταση».

Από την πλευρά του ο Ματιέ Βαλμπουενά πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να προκριθεί κάποιος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρυσι προσπαθήσα­με πάρα πολύ και είδαμε ότι μια πετυχημένη χρονιά δεν εξαρ

τάται μόνο από το τι κάνεις μέσα στο πρωτάθλημα, αλλά και από το τι κάνεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσε­ις». Όπως επισήμανε ο πολύπειρος Γάλλος, «είναι πολύ σημαντικό να βρεθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε ότι πρέπει να αντιμετωπί­σουμε το παιχνίδι σαν να είναι 0-0. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημ­α, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Θα πρέπει να ξεκινήσουμ­ε από την αρχή για να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε».

Στην Κύπρο έχουν ταξιδέψει οι Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλ­ος, Σεμέδο, Μπουχαλάκη­ς, Καφού, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Ραντζέλοβι­τς, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί. Διαιτητής της αναμέτρηση­ς θα είναι ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ.

Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

22:00 Ομόνοια - Ολυμπιακός (0-2)

22:00 Ντιναμό Κιέβου - Γάνδη (2-1)

22:00 Φερεντσβάρ­ος - Μόλντε (3-3).

 ??  ?? Σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, «το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος της δουλειάς. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσου­με την Ομόνοια. Πρέπει να παίξουμε με τη δική μας ταυτότητα και τον δικό μας χαρακτήρα».
Σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, «το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος της δουλειάς. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσου­με την Ομόνοια. Πρέπει να παίξουμε με τη δική μας ταυτότητα και τον δικό μας χαρακτήρα».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece