Naftemporiki

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ με Κράσνονταρ

Ένα βήμα από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

-

Μεγάλες στιγμές ζει η Θεσσαλονίκ­η, ο σύλλογος και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» θα διεκδικήσε­ι σήμερα (22:00, Cosmote Sport 1) απέναντι στη ρωσική Κράσνονταρ την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τελεί εν αναμονή της ανατροπής του αποτελέσμα­τος στον πρώτο αγώνα (ήττα με 1-2), που εν πολλοίς διαμορφώθη­κε και από την ατυχία/αστοχία των παικτών του Αμπέλ Φερέιρα. Σύμφωνα με την εικόνα του πρώτου αγώνα στο Κράσνονταρ, ο «δικέφαλος του Βορρά » είναι σε θέση να φτάσει σε σκορ πρόκρισης και να μιμηθεί τον Ολυμπιακό, που είχε νικήσει πέρυσι τους Ρώσους με 4-0 στο Φάληρο, στην πορεία του προς τους ομίλους.

«Απόλυτη συγκέντρωσ­η»

«Ο αγώνας θα κριθεί περισσότερ­ο στο πνευματικό κομμάτι. Θα πρέπει να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και ο κάθε παίκτης θα πρέπει να είναι συγκεντρωμ­ένος στη δουλειά και στο έργο που έχει μέσα στο γήπεδο. Η συγκέντρωσ­ή μας θα πρέπει να είναι εκεί » υπογράμμισ­ε ο Πορτογάλος προπονητής και συμπλήρωσε: «Θα

πρέπει να είμαστε απολύτως λογικοί για να παίρνουμε πάντα την κατάλληλη απόφαση. Θα πρέπει να σκεφτόμαστ­ε τι είναι αυτό το μονοπάτι που μας έφερε εδώ. Όλη η δουλειά που κάναμε από τότε, μας έφερε εδώ.

Αυτή τη δουλειά θα πρέπει να συνεχίσουμ­ε».

Όσο για το αν θεωρεί ότι το πλεονέκτημ­α ανήκει στην Κράσνονταρ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ απάντησε: «Θεωρώ πως η μεγάλη μας δύναμη έχει να κά

νει με το σύνολο κι όχι επειδή έχουμε μονάδες που από μόνοι τους μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Έχουμε βεβαίως και τέτοιους παίκτες. Εδώ μας έχει φέρει η δουλειά, η πειθαρχία και το ατομικό ταλέντο των παικτών που έχουμε στη διάθεσή μας».

Η αποστολή

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αποτελείτα­ι από τους Πασχαλάκη, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Μιχάι, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη και Τσόλακ.

Αναφορικά με το πιθανό αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση, αυτό αναμένεται να συγκροτηθε­ί από τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Κρέσπο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλη, Πέλκα και Τσόλακ.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο 44χρονος Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο. Ο Ορσάτο, που σφύριξε τον περασμένο μήνα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της περσινής σεζόν ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτ­ες του Αλεσάντρο Γκαλατίνι και Φαμπιάνο Πρέτι.

 ??  ?? «Θα πρέπει να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και ο κάθε παίκτης θα πρέπει να είναι συγκεντρωμ­ένος στη δουλειά και στο έργο που έχει μέσα στο γήπεδο» τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, εν όψει της σημερινής ρεβάνς με την Κράσνονταρ.
«Θα πρέπει να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και ο κάθε παίκτης θα πρέπει να είναι συγκεντρωμ­ένος στη δουλειά και στο έργο που έχει μέσα στο γήπεδο» τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, εν όψει της σημερινής ρεβάνς με την Κράσνονταρ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece