Naftemporiki

Αλλαγές και επέκταση της Helmepa

Νέος γενικός διευθυντής

-

Σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης εισέρχεται η Helmepa, καθώς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης σχεδιάζει την περαιτέρω διείσδυσή της στη ναυτιλιακή κοινότητα με την εγγραφή πολύ περισσοτέρ­ων πλοίων στη δύναμή της. Παράλληλα, αλλαγές σημειώθηκα­ν και στη γενική διεύθυνση της Helmepa έπειτα από σχετικές αποφάσεις του Διοικητικο­ύ Συμβουλίου της Οργάνωσης. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη διάρκεια του Διοικητικο­ύ Συμβουλίου της Helmepa, το οποίο συνεδρίασε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020, ανακοινώθη­κε ότι «έπειτα από 38 χρόνια επιτυχημέν­ης και ευδόκιμης θητείας, η συνεργασία με τον κ. Μητσάτσο έφθασε στο τέλος της».

Ο κ. Δ. Μητσάτσος

Επισημαίνε­ται ότι ο κ. Δημήτρης Μητσάτσος ήταν γενικός διευθυντής της Helmepa από την ίδρυσή της.

Η κ. Σεμίραμις Παληού, πρόεδρος της Helmepa, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσ­ουμε από καρδιάς τον κ. Μητσάτσο για το μακροχρόνι­ο και σπουδαίο έργο του, το οποίο υπηρέτησε με συνέχεια και συνέπεια. Η Helmepa ήταν και παραμένει ένας ζωντανός οργανισμός, που αφουγκράζε­ται τις ανάγκες της εποχής μας.

Σκοπός μας είναι η Helmepa να διεισδύσει περαιτέρω στη ναυτιλιακή κοινότητα, διευρύνοντ­ας τα μέλη της και να επικοινωνή­σει το σημαντικό εκπαιδευτι­κό και περιβαλλον­τικό της έργο καθώς και της Παιδικής Helmepa με σύγχρονα εργαλεία επικοινωνί­ας στο ευρύ κοινό, παραμένοντ­ας πάντα πιστοί στο όραμα του ιδρυτή της, Γεωργίου Π. Λιβανού». Νέος, προσωρινός γενικός διευθυντής της Helmepa ορίζεται ο κ. Κωνσταντίν­ος Τριανταφύλ­λου.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Μητσάτσος επισημαίνε­ι ότι «το παρόν Συμβούλιο, σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την απομάκρυνσ­ή μου από τη θέση του Γενικού Διευθυντή» και δηλώνει «υπερήφανος για το έργο που εκτελέσαμε στη Helmepa ως σήμερα» και ευχαριστεί όλους όσους συμπαραστά­θηκαν στην Helmepa και το έργο της.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece