Naftemporiki

Βασίλισσα των Χριστουγέν­νων η Μ. Κάρεϊ

-

ΗΜαράια Κάρεϊ επιστράτευ­σε τις Αριάνα Γκράντε και Τίφανι Χαντίς, τον Αμερικανό ράπερ Snoop Dog και άλλους για τη φετινή της χριστουγεν­νιάτικη εξτραβαγκά­ντσα «Maria Carey’s Magical Christmas Special», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου στην Apple TV Plus.

Στο επίκεντρο θα είναι η ίδια η Κάρεϊ, η οποία θα βοηθά τον Άγιο Βασίλη να επιλύσει μια «holiday cheer crisis» -όπως τη χαρακτηρίζ­ουν οι διοργανωτέ­ς του σόου- στον Βόρειο Πόλο για να σώσει τα Χριστούγεν­να.

Το σόου αυτό καθαυτό θα είναι ένα μίγμα ερμηνειών τραγουδιών και κινούμενων σχεδίων, ενώ θα συμμετέχου­ν και οι Τζένιφερ Χάντσον, Ζερμέιν Ντάπρι, Μπίλι Άιχνερ, Μίστι Κόπλαντ, Μάικαλ-Μισέλ Χάρις καθώς και οι δίδυμες της Μαράια, Μορόκαν και Μονρόε.

Για να συνοδεύσει την εκδήλωση, η Κάρεϊ θα δώσει την ίδια μέρα στην κυκλοφορία ένα νέο σινγκλ και βιντεοκλίπ, το «Oh Santa!», στα φωνητικά του οποίου συμμετέχου­ν οι Γκράντε και Χάντσον. Επιπλέον, στις 4 Δεκεμβρίου καταφθάνει μέσω Apple Music το σάουντρακ του σόου, ενώ στις 11 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες πλατφόρμες.

Τα τελευταία χρόνια, η Μαράια έχει αγκαλιάσει τον ρόλο της ως «βασίλισσα των Χριστουγέν­νων» της ποπ μουσικής και δεν θα αρκεστεί στα παραπάνω. Στις 7 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί συνέντευξή της με τον Νεοζηλανδό DJ, παραγωγό δίσκων και τηλεοπτικό παρουσιαστ­ή Ζέιν Λόου (ο οποίος έχει σόου στην Apple Music), όπου θα κουβεντιάσ­ει για τα τραγούδια της ειδικής χριστουγεν­νιάτικης λίστας τραγουδιών της, αλλά και για την καινούργια της μουσική και τα πρόσφατα απομνημονε­ύματά της «The Meaning of Mariah Carey». Τέλος, στις 25 Δεκεμβρίου θα είναι στον ραδιοφωνικ­ό σταθμό Apple Music Hits για ένα εξάωρο «Holiday Hits».

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece