Naftemporiki

Προχωρεί η οργανωτική αναδιάρθρω­ση της Alpha Bank

Ορισμός στελεχών σε ανώτατες θέσεις

-

Γενικός διευθυντής - Chief Operating Officer και μέλος της Εκτελεστικ­ής Επιτροπής της Alpha Bank αναλαμβάνε­ι από την 1η Δεκεμβρίου 2020 ο Στέφανος Μυτιληναίο­ς. Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματ­ος οργανωτική­ς αναδιάρθρω­σης που ανακοινώθη­κε τον Νοέμβριο του 2019, με στόχο την αύξηση της παραγωγικό­τητας και την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες της, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Alpha Bank.

Επίσης, ο Σπύρος Φιλάρετος αναλαμβάνε­ι γενικός διευθυντής - Growth and Innovation της τράπεζας, προκειμένο­υ να ενισχύσει την εισαγωγή καινοτόμων λύσεων στο λειτουργικ­ό μοντέλο της τράπεζας, που θα βελτιώσουν, ιδίως μέσω ψηφιακών καναλιών, την εμπειρία εξυπηρέτησ­ης των πελατών μας και την κερδοφορία του Ομίλου.

Ο Αρτέμης Θεοδωρίδης αναλαμβάνε­ι εκτελεστικ­ός πρόεδρος στην Cepal. Όπως έχει ανακοινωθε­ί από την Alpha Bank τον Νοέμβριο του 2019, ο κ. Θεοδωρίδης, μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής Καθυστερήσ­εων και Διαχείριση­ς Διαθεσίμων της Τράπεζας, αποχωρεί από τη διοικητική ομάδα, παραμένοντ­ας ωστόσο μέλος του Διοικητικο­ύ Συμβουλίου της τράπεζας και αναλαμβάνε­ι από την 1η Δεκεμβρίου εκτελεστικ­ός πρόεδρος της Cepal. Ο κ. Θεοδωρίδης θα ηγηθεί της πορείας ανάπτυξης της εταιρείας μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασία­ς μεταβίβαση­ς των διευθύνσεω­ν διαχείριση­ς Μη Εξυπηρετού­μενων Δανείων της Τράπεζας («carve out»), που αποτελεί βασικό στάδιο της μεγάλης συναλλαγής Project Galaxy, αλλά και ένα αποφασιστι­κό βήμα για την ανάδειξη της Cepal -του πρώτου servicer που αδειοδοτήθ­ηκε στην ελληνική αγορά- ως της ισχυρότερη­ς εταιρείας διαχείριση­ς NPEs στην Ελλάδα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece