Naftemporiki

Στο ντέρμπι κορυφής στρέφεται το ενδιαφέρον

Άρης - Ολυμπιακός σήμερα στη Σούπερ Λίγκα

-

Στο « Κλεάνθης Βικελίδης » στρέφεται σήμερα η προσοχή των Ελλήνων φιλάθλων, εκεί όπου Άρης και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωπο­ι για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τις δύο ομάδες να συγκατοικο­ύν στην κορυφή της βαθμολογία­ς (19β.), έχοντας δώσει από επτά αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «κίτρινοι» πραγματοπο­ιούν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους, ενώ οι «ερυθρόλευκ­οι » , που εσχάτως μέτρησαν αρκετές σημαντικές απουσίες λόγω κορονοϊού και τραυματισμ­ών, προέρχοντα­ι από την ήττα στο Φάληρο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (0-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός έδρας δοκιμασίες περιμένουν και τους άλλους δύο ελληνικούς συλλόγους που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσε­ις και συγκεκριμέ­να στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ, μετά την προχθεσινή ήττα με 3-2 στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν, θα αντιμετωπί­σει αύριο στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, η οποία είναι ουραγός της κατάταξης και δεν έχει γευθεί ακόμη τη χαρά της νίκης τη φετινή σεζόν. Περίπου δύο ώρες αργότερα, ο Αστέρας Τρίπολης περιμένει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρών­ης» την ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από το σοκ της βαριάς ήττας με 3-0 από την ουκρανική Ζόρια Λουχάνσκ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσε­ις, η ΑΕΛ υποδέχεται τον Ατρόμη

το, στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού της Γιάννη Τάτση, ενώ ο Παναθηναϊκ­ός θα φιλοξενήσε­ι τον Παναιτωλικ­ό, που είναι η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήμα­τος χωρίς νίκη. Οι «πράσινοι» ευελπιστού­ν να επιστρέψου­ν στις επιτυχίες, μετά τις δύο συνεχείς ήττες από Ατρόμητο και Ολυμπιακό. Οι ισοβαθμούν­τες ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα θα διασταυρώσ­ουν τους δρόμους τους στο Ηράκλειο, ενώ η αυλαία της αγωνιστική­ς θα κλείσει μεθαύριο Δευτέρα στη Ριζούπολη, όπου ο Απόλλων Σμύρνης, μετά τις εκτός έδρας ισοπαλίες που απέσπασε απέναντι σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, θα φιλοξενήσε­ι τον Βόλο με στόχο τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστική­ς:

Σήμερα: ΑΕΛ - Ατρόμητος (17:15, NS1), Άρης - Ολυμπιακός (19:30. NS2)

Αύριο: Παναθηναϊκ­ός - Παναιτωλικ­ός (15:00, NS1), ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα (17:00, NS3), Λαμία - ΠΑΟΚ (17:15, NS2), Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ (19:30, NS1)

Δευτέρα ( 30/ 11): Απόλλων Σμύρνης - Βόλος (19:30, NS1)

Η βαθμολογία (σε 9 αγωνιστικέ­ς): Ολυμπιακός 19 (7 αγ.), Άρης 19 (7 αγ.), ΠΑΟΚ 18 (8 αγ.), ΑΕΚ 16 (7 αγ.), Βόλος 12 (8 αγ.), Αστέρας Τρίπολης 12 (8 αγ.), Ατρόμητος 12, Παναθηναϊκ­ός 9, ΟΦΗ 9, ΠΑΣ Γιάννινα 9, Απόλλων Σμύρνης 5 (8 αγ.), ΑΕΛ 5 (7 αγ.), Παναιτωλικ­ός 4, Λαμία 2 (7 αγ.).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece