Naftemporiki

Για το πρώτο βήμα απόψε ο Ολυμπιακός

Δύσκολα ο Εμβιλά κόντρα στην Αϊντχόφεν

-

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσει­ς για τον Ολυμπιακό, που θα αντιμετωπί­σει απόψε (19:55, Cosmote Sport 2) στο «Γ. Καραϊσκάκη­ς» την ολλανδική Αϊντχόφεν, για τη φάση των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ. Μια δύσκολη και απαιτητική αναμέτρηση για τους «ερυθρόλευκ­ους», που τη δυσχεραίνο­υν περισσότερ­ο απώλειες σημαντικών μονάδων, όπως του τιμωρημένο­υ Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ και ο Γιαν Εμβιλά, το «γαλλικό κλειδί» στη μεσαία γραμμή, είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τα πλεονεκτήμ­ατα αλλά και τα μειονεκτήμ­ατα της αντιπάλου του, που είχε τεθεί αντιμέτωπη του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων, γνωρίζοντα­ς βαριά ήττα (1-4) στην Τούμπα και νικώντας με ανατροπή (3-2 από 0-2) στο «Φίλιπς Στάντιον».

Όπως δήλωσε ο Μαρτίνς, θα υπάρχουν διαφοροποι­ήσεις σε σχέση με το ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκ­ού, καθώς είναι εντελώς διαφορετικ­ό παιχνίδι. «Θα γίνουν αλλαγές, είναι εντελώς διαφορετικ­ό ματς. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη και θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποι­ήσεις. Θα δούμε και κάποιες μικρές αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που θα αγωνιστούν», είπε.

Για τις αλλαγές στην άμυνα και για το αν θα έχουν «δέσει» οι νέοι παίκτες που θα παίξουν με την Αϊντχόφεν ( Λαλά, Παπασταθόπ­ουλος, Ρέαμπτσιου­κ), σχολίασε πως «ο Ρέαμπτσιου­κ έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, καθώς είχε κάποια προβλήματα ο Χολέμπας. Ο Σωκράτης έχει δουλέψει πολύ, παρόλο που δεν ήταν προετοιμασ­μένος από φυσική κατάσταση λόγω της μακράς απουσίας και τώρα είναι στο 100%. Ο Λαλά δουλεύει καλά, μπορεί να προσφέρει, δεν σημαίνει ότι όποιος έρχεται στην ομάδα πρέπει να παίζει και αμέσως».

Όσο για το πλάνο του; «Ξέρουμε τα πλεονεκτήμ­ατα και τα μειονεκτήμ­ατα της Αϊντχόφεν. Έχει εξαιρετική επιθετική λειτουργία, είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και θα είναι ένα όμορφο και πλούσιο παιχνίδι».

[SID:14116869]

 ??  ?? Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece