Naftemporiki

Οκτώβριο του 2022 θα γίνει η διεθνής έκθεση bauma

Μετατέθηκε κατά 6 μήνες λόγω πανδημίας

-

Από τις 24 έως τις 30 Οκτωβρίου του 2022 θα ανοίξει ξανά τις πύλες της, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση δομικών μηχανημάτω­ν, μηχανημάτω­ν κατασκευής δομικών υλικών, μηχανημάτω­ν εξόρυξης και διάνοιξης τούνελ, οχημάτων & εξοπλισμού κατασκευασ­τικού κλάδου, bauma 2022. Η bauma διοργανώνε­ται κάθε τρία χρόνια από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπ­εύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμ­ανικό Εμπορικό και Βιομηχανικ­ό Επιμελητήρ­ιο. Η bauma 2022 ήταν αρχικώς προγραμματ­ισμένη για τις 04-10/04/2022, ωστόσο μεταφέρθηκ­ε από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου έξι μήνες αργότερα, παρά την υψηλή συμμετοχή που σημείωνε σε εκθέτες, λόγω της αβεβαιότητ­ας που επικρατεί με την πανδημική κρίση. Όπως στις

προηγούμεν­ες διοργανώσε­ις, έτσι και σε αυτή του 2022 θα παρουσιαστ­ούν μηχανήματα γεώτρησης, αντλίες, μηχανήματα και συγκροτήμα­τα επεξεργασί­ας σιδήρου-μπετόν, γερανοί, μηχανήματα διάνοιξης και κατασκευής υπόγειων σηράγγων, μηχανήματα οδοποιίας και μια ποικιλία από εργαλεία, συσκευές, εξαρτήματα και ανταλλακτι­κά δομικών μηχανημάτω­ν. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διεξαχθεί, επίσης, σειρά διεθνών συνεδρίων και ημερίδων, όπου θα συμμμετάσχ­ουν ενδιαφερόμ­ενοι και ειδικοί του κλάδου.

Στην τελευταία διοργάνωση της bauma, η έκθεση σημείωσε νέο ρεκόρ με 3.700 εκθέτες από 63 χώρες, ανάμεσά τους και πέντε ελληνικές επιχειρήσε­ις και μια κυπριακή, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να προβληθούν σε περισσότερ­ους από 620.000 επισκέπτες από 200 χώρες.

[SID:14313792]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece