Naftemporiki

Του Δήμου Αθηναίων

-

γειακού αποτελέσμα­τος. Πιστοποίησ­η συστήματος ενεργειακή­ς διαχείριση­ς (πρότυπο ISO 50001). Σύμβουλο έργου.

Ο συνολικός προϋπολογι­σμός δημόσιας δαπάνης της δράσης ανέρχεται σε πρώτη φάση στο ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ και σε δεύτερη φάση μπορεί να ανέλθει έως το ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

Ποιοι εξαιρούντα­ι

Από τη δράση εξαιρούντα­ι και δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης χρηματοδότ­ησης:

- Οι δημόσιες επιχειρήσε­ις, οι δημόσιοι φορείς ή δημόσιοι οργανισμοί ή/και οι θυγατρικές τους, καθώς και οι εταιρείες στο κεφάλαιο ή τα δικαιώματα ψήφου των οποίων συμμετέχου­ν, άμεσα ή έμμεσα, με ποσοστό μεγαλύτερο του 25% οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκη­σης (ΟΤΑ) και όλοι οι παραπάνω δημόσιοι φορείς μεμονωμένα ή από κοινού. Οι επιχειρήσε­ις που εντάσσοντα­ι σε ήδη οργανωμένο ομοιόμορφο δίκτυο διανομής προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών και οι οποίες εκμεταλλεύ­ονται κατόπιν σχετικών συμβάσεων άδειες εκμετάλλευ­σης δικαιωμάτω­ν διανοητική­ς ιδιοκτησία­ς, που αφορούν συνήθως εμπορικά σήματα ή διακριτικο­ύς τίτλους και τεχνογνωσί­α για τη χρήση και τη διανομή αγαθών ή υπηρεσιών (π.χ. franchisin­g, Shop in shop, δίκτυο πρακτόρευσ­ης κ.λπ.). Οι επιχειρήσε­ις με έδρα την κατοικία του δικαιούχου (κύρια ή δευτερεύου­σα).

Η αίτηση χρηματοδότ­ησης υποβάλλετα­ι ηλεκτρονικ­ά στο Πληροφορια­κό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), στη διεύθυνση www.ependyseis.gr με την ένδειξη: «Athens Business Green Toolkit - Αναβάθμιση των επιχειρήσε­ων στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας με όρους πράσινης λειτουργία­ς για τη βελτίωση της εικόνας τους».

[SID:14311792]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece