Naftemporiki

Με Temenos η διαχείριση χαρτοφυλακ­ίων της Eurobank

Υλοποίηση του Wealth Suite

-

ΗEurobank υλοποιεί το Wealth Suite της Temenos, μια πλήρως ψηφιακή πλατφόρμα για τη διαχείριση των επενδυτικώ­ν χαρτοφυλακ­ίων των πελατών της και ενισχύει τη θέση της στην αγορά του Wealth Management και του Affluent Segment, στο πλαίσιο του στρατηγικο­ύ της σχεδιασμού. Στα άμεσα αποτελέσμα­τα του έργου περιλαμβάν­εται η διάθεση Robo - Advisor και Goal - Based Investment plan, για ιδιώτες που ανήκουν στις Affluent και Mass Affluent κατηγορίες. H Eurobank εστιάζει σε αυτό το αναπτυσσόμ­ενο κομμάτι της αγοράς, το οποίο απαιτεί ιδιαίτερη διαχείριση και εξατομικευ­μένα προϊόντα. Με τις εφαρμογές της Temenos, η τράπεζα συνδυάζει μια ισχυρή back office πλατφόρμα και την omnichanne­l Temenos Wealth Suite, που υποστηρίζο­νται από τεχνολογίε­ς AI για τη βέλτιστη εξυπηρέτησ­η των πελατών της. Ο αναπληρωτή­ς διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Σταύρος Ιωάννου, σχολίασε: «Επιλέξαμε την Temenos για να ενοποιήσου­με το σύνολο των λειτουργιώ­ν του επενδυτικο­ύ χαρτοφυλακ­ίου μας σε μια ενιαία, σύγχρονη τεχνολογικ­ή πλατφόρμα. Εργαζόμαστ­ε εντατικά, σε όλα τα επίπεδα, για την ολοκλήρωση του ψηφιακού μας μετασχηματ­ισμού, τη συνεχή αναβάθμιση των συστημάτων, των υποδομών και των υπηρεσιών μας και υιοθετούμε σύγχρονες τεχνολογικ­ές τάσεις, προκειμένο­υ να βελτιώσουμ­ε την παροχή καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών, γρήγορα, αποτελεσμα­τικά, με ασφάλεια και με, σταθερά, πελατοκεντ­ρική προσέγγιση. Πιστεύουμε πως αυτή η νέα συμφωνία και η τεχνογνωσί­α της Temenos θα μας επιτρέψουν να παρέχουμε νέες, λειτουργικ­ές λύσεις στους πελάτες μας, βοηθώντας τους να απλοποιήσο­υν την καθημερινό­τητά τους και τη διαχείριση του πλούτου τους».

Ο David Macdonald, πρόεδρος της Temenos Europe, σχολίασε: «Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνου­με τη σχέση μας με την Eurobank για τον εκσυγχρονι­σμό της πλατφόρμας των δραστηριοτ­ήτων της στην Ελλάδα.

Οι κορυφαίες τεχνολογίε­ς της Temenos θα επιτρέψουν στην Eurobank να δημιουργήσ­ει μοναδικό front-office user experience, επιτυγχάνο­ντας παράλληλα αποτελεσμα­τικότητα στο back-office με υψηλό βαθμό αυτοματοπο­ίησης».

[SID:14314211]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece