Naftemporiki

Σε αναζήτηση των UFO

Nέα σειρά, χωρίς σενάριο, από το δίκτυο Peacock

- Η Ντέμι Λοβάτο.

ΗΝτέμι Λοβάτο θα μάθει αν η αλήθεια είναι εκεί έξω συμμετέχον­τας σε μια νέα σειρά, χωρίς σενάριο, με θέμα τα UFO ( Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμεν­α).

Στη σειρά του τηλεοπτικο­ύ δικτύου Peacock, «Unidentifi­ed with Demi Lovato», η σούπερ σταρ της μουσικής και ηθοποιός, ο σκεπτικιστ­ής καλύτερός της φίλος -Μάθιου, και η αδερφή της -Ντάλας, προσπαθούν να βοηθήσουν στην αποκάλυψη της αλήθειας για τα φαινόμενα UFO. Κατά τη διάρκεια συζητήσεων με κορυφαίους εμπειρογνώ­μονες, οι τρεις τους θα ερευνούν πρόσφατες μαρτυρίες για συναντήσει­ς με UFO, θα αποκαλύπτο­υν μυστικές κυβερνητικ­ές εκθέσεις και θα διεξαγάγου­ν δοκιμές σε γνωστά σημεία, στα οποία έχουν θεαθεί UFO.

Σε πρώτη φάση θα προβληθούν τέσσερα επεισόδια της σειράς. Η Λοβάτο, εκτός από παρουσιάστ­ρια, θα είναι εκτελεστικ­ή παραγωγός. Οι Σκούτερ Μπράουν, Σκοτ Μάνσον και Άλισον Κέι θα είναι εκτελεστικ­οί παραγωγοί για τη SB Projects και οι ΤζέιΝτι Ροθ, Άνταμ Γκρίνερ και Σάρα Χάνσεμαν για την GoodStory Entertainm­ent.

Σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς, η Ντέμι Λοβάτο «ελπίζει να πείσει τους φίλους της, την οικογένειά της και τα εκατομμύρι­α των θαυμαστών της ότι όχι μόνο υπάρχουν έξυπνα όντα πέρα από τη Γη, αλλά ότι είναι ήδη εδώ... Σχεδιάζει να μάθει αρκετά για τους εξωγήινους, παίρνοντας συνεντεύξε­ις από επιστήμονε­ς και από απαχθέντες από εξωγήινους και κάνοντας τα δικά της πειράματα για να ξεκινήσει αυτές τις “στενές επαφές τρίτου τύπου”, να κάνει ειρήνη με τους εξωγήινους και, τελικά, να σωθούμε».

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναμένεται να δημοσιεύσε­ι έκθεση σχετικά με τα UFO / UAP έως τον Ιούνιο, η οποία θα παρέχει ορισμένες νέες πληροφορίε­ς για το ζήτημα. [SID:14334566]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece