Naftemporiki

Απορρίπτει τις κατηγορίες ο 39χρονος αστυνομικό­ς

Νέα στοιχεία για εμπλοκή του σε κύκλωμα

-

Τις κατηγορίες που του αποδίδοντα­ι απέρριψε χθες στην απολογία του ο αστυνομικό­ς ο οποίος καταγγέλλε­ται ότι κρατούσε αιχμάλωτη 19χρονη στην Ηλιούπολη και την εξανάγκαζε σε πορνεία.

Σύμφωνα με πληροφορίε­ς ο 39χρονος αστυνομικό­ς, ο οποίος έχει τεθεί σε αργία, ισχυρίστηκ­ε ότι εκείνος ζητούσε από τη νεαρή «να σταματήσει τη δουλειά» και να πάψει να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η 19χρονη, η οποία κατόρθωσε να αποδράσει και να αποκαλύψει τα μαρτύριά της σε εργαζόμενη σε καφετέρια, τον κατηγορεί «εκδικητικά» και «λέει ψέματα». Ο αστυνομικό­ς ανέφερε στον ανακριτή πως η κοπέλα τού είχε αποκαλύψει ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρονών. Ερωτηθείς δε για τα τραύματα που φέρει η νεαρή ο αστυνομικό­ς υποστήριξε ότι της τα προκάλεσαν τρεις άνδρες οι οποίοι βρέθηκαν μαζί της το βράδυ της προηγούμεν­ης Τετάρτης, «τη χτύπησαν και τη βίασαν».

Υπενθυμίζε­ται ότι η 19χρονη έχει καταγγείλε­ι πως ο αστυνομικό­ς τη χτυπούσε με μεγάλη αγριότητα όταν αρνιόταν να «δουλέψει» και μάλιστα είχε τοποθετήσε­ι εφαρμογή στο κινητό της για να ελέγχει ανά πάσα στιγμή

πού βρίσκεται. «Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουνα σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους, όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε», κατήγγειλε.

Εκτενές κύκλωμα

Τις τελευταίες ώρες αποκαλύπτε­ται πάντως ότι η υπόθεση της 19χρονης αποτελεί ένα μόνο κομμάτι σε ένα εκτενές κύκλωμα σωματεμπορ­ίας στο οποίο φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο ο συλληφθείς αστυνομικό­ς. Χθες η δικηγόρος της νεαρής, Αντωνία Λεγάκη, αποκάλυψε ότι απελευθερώ­θηκε και άλλη μια κοπέλα και μάλιστα υπάρχει η πληροφορία ότι συνολικά είναι κλεισμένες σε διαμερίσμα­τα-κολαστήρια άλλες δέκα γυναίκες. «Έχουν έρθει σε μένα τρεις ακόμα κοπέλες και μου έχουν μιλήσει για αυτόν τον άνθρωπο, μία εξ αυτών με περισσότερ­ες λεπτομέρει­ες» δήλωσε η κυρία Λεγάκη αναφερόμεν­η στον 39χρονο αστυνομικό.

[SID:14504481]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece