Naftemporiki

Προτεραιότ­ητες Alpha Bank για το «Project Tomorrow»

Στήριξη για τις πληγείσες επιχειρήσε­ις

-

Διήμερο κύκλο συναντήσεω­ν με επιχειρημα­τίες και στελέχη της τράπεζας στη Ρόδο πραγματοπο­ίησε κλιμάκιο της διοίκησης της Alpha Bank, με επικεφαλής τον CEO του ομίλου Βασίλη Ψάλτη. Ο CEO της τράπεζας συνοδευότα­ν από τον γενικό διευθυντή Wholesale Banking Γιάννη Εμίρη και τα στελέχη της Διεύθυνσης Εμπορικής Τραπεζικής της Alpha Bank, υπό τον Τηλέμαχο Γεωργάκη.

Η επίσκεψη στη Ρόδο, δείγμα της εμπιστοσύν­ης της Alpha Bank στις αναπτυξιακ­ές προοπτικές της τουριστική­ς «πρωτεύουσα­ς» των Δωδεκανήσω­ν ως premium προορισμού, σηματοδοτε­ί το αυξημένο ενδιαφέρον της Alpha Bank για τη στήριξη των επιχειρήσε­ων που επλήγησαν από την πανδημία αλλά και τη δέσμευσή της να λειτουργήσ­ει ως εταίρος και σύμβουλος της ελληνικής επιχειρημα­τικότητας για την εκπόνηση σύγχρονων αναπτυξιακ­ών πλάνων και τη βέλτιστη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης, πρώτης για τον CEO της τράπεζας στο νησί έπειτα από 15 και πλέον έτη, ο κ. Ψάλτης, συνοδευόμε­νος από τη διευθύντρι­α Καταστημάτ­ων Αττικής ΙΙ, Νοτιοδυτικ­ής Ελλάδας και Νήσων Μαρία Παπαγεωργί­ου, συναντήθηκ­ε με το προσωπικό των τεσσάρων καταστημάτ­ων που διατηρεί ο όμιλος

στη Ρόδο, δίνοντας το στίγμα αναφορικά με τις στρατηγικέ­ς προτεραιότ­ητες της Alpha Bank, στο πλαίσιο του «Project Tomorrow».

«Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε με όλους τους τρόπους, όχι μόνον τις μεγάλες επιχειρήσε­ις αλλά και τη μικρομεσαί­α επιχειρημα­τικότητα που αποτελεί τη ραχοκοκαλι­ά της οικονομίας μας. Το πράττουμε τόσο με δάνεια κεφαλαίου κίνησης όσο και με επενδυτικά δάνεια που χρηματοδοτ­ούν αναπτυξιακ­ές επενδύσεις σε εξοπλισμό και κτηριακές εγκαταστάσ­εις» επεσήμανε ο κ. Ψάλτης, καλώντας τα στελέχη του ομίλου να σταθούν στο πλευρό των υγιών επιχειρήσε­ων, διευρύνοντ­ας τα κριτήρια επιλεξιμότ­ητας, «ώστε να συνδιαμορφ­ώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη επενδυτικώ­ν πρωτοβουλι­ών που δημιουργού­ν θέσεις εργασίας, εισοδήματα και υψηλές αποδόσεις».

[SID:14710971]

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece