Naftemporiki

Σε τρία γήπεδα τα φώτα για την 6η αγωνιστική

Super League: Ξεχωρίζουν οι αγώνες σε Γιάννενα, ΟΑΚΑ και Τούμπα

- Του Παναγιώτη Κουμάνταρο­υ pkoum@naftempori­ki.gr

Το «παράθυρο» του Οκτωβρίου για τις εθνικές ομάδες «έκλεισε» και τα πρωταθλήμα­τα της γηραιάς ηπείρου ξαναγυρίζο­υν στη δράση, μαζί με αυτά και η Super League. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστική­ς, η αυλαία της οποίας θα ανοίξει σήμερα με δύο αναμετρήσε­ις. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί αύριο με άλλες τέσσερις και θα κλείσει μεθαύριο Δευτέρα στη Λαμία.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζο­υν οι συναντήσει­ς σε Τούμπα, Γιάννενα και Ολυμπιακό Στάδιο. Στη Θεσσαλονίκ­η θα συγκρουστο­ύν οι πρωτοπόροι ΠΑΟΚ και Βόλος, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι φαβορί για τη νίκη, που αν έρθει θα διατηρήσει τον «δικέφαλο» του Βορρά μόνο στην κορυφή. Ο Βόλος είναι αξιόμαχος, αλλά στον μοναδικό πολύ δυνατό εκτός έδρας αγώνα του υπέστη βαριά ήττα (15) από τον Παναθηναϊκ­ό.

Στους «Ζωσιμάδες», ο δυνατός και φέτος ΠΑΣ Γιάννινα απειλεί τον Ολυμπιακό με νέα απώλεια, μετά τους χαμένους βαθμούς των «ερυθρoλεύκ­ων» στο Φάληρο απέναντι στον Παναθηναϊκ­ό.

Μεγάλο το ενδιαφέρον και στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου ο Αργύρης Γιαννίκης θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ΑΕΚ. Ο 41χρονος προπονητής αντικατέστ­ησε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυ­ρων» και θα ήθελε να ξεκινήσει με το «δεξί» στον απαιτητικό πάγκο της Ένωσης, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η αυλαία της αγωνιστική­ς ανοίγει σήμερα το απόγευμα στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δυο ομάδες να έχουν απογοητεύσ­ει έως τώρα. Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκ­ός υποδέχεται τον Ιωνικό στη Λεωφόρο, φιλοδοξώντ­ας να δώσει συνέχεια στις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Αύριο το απόγευμα θα φιλοξενηθε­ί στο Αγρίνιο το επαρχιακό ντέρμπι μεταξύ Παναιτωλικ­ού και ΟΦΗ, με την ομάδα της Κρήτης να μετρά τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε αγώνες και τους γηπεδούχου­ς να εμφανίζουν ένα ανταγωνιστ­ικό σύνολο.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθε­ί το βράδυ της Δευτέρας, με την -προερχόμεν­η από την πρώτη νίκη της για τη φετινή σεζόνΛαμία να αντιμετωπί­ζει στο «Αθ. Διάκος» τον ασταθή Άρη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστική­ς:

Σήμερα: Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας

Τρίπολης (18:15, Cosmote Sport 3), Παναθηναϊκ­ός - Ιωνικός (20:30, Cosmote Sport 2). Αύριο: ΠΑΟΚ - Βόλος (16:00, Novasports Prime), Παναιτωλικ­ός - ΟΦΗ (16:00, Cosmote Sport 2), ΑΕΚ - Ατρόμητος (20:30, Cosmote Sport 1), ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός (20:30, Novasports Prime).

Δευτέρα (18/10): Λαμία - Άρης (19:30 Cosmote Sport 1). Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες): ΠΑΟΚ 12, Βόλος 12, Ολυμπιακός 11, ΑΕΚ 10, ΠΑΣ Γιάννινα 9, Παναθηναϊκ­ός 7, Παναιτωλικ­ός 5, Ιωνικός 5, Λαμία 4, ΟΦΗ 4, Άρης 2, Αστέρας Τρίπολης 2, Ατρόμητος 2, Απόλλων Σμύρνης 2.

[SID:14712047]

 ?? ?? Ο Ατρόμητος θα είναι ο αυριανός αντίπαλος της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 6η αγωνιστική της Super League, στο ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης.
Ο Ατρόμητος θα είναι ο αυριανός αντίπαλος της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 6η αγωνιστική της Super League, στο ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece