Naftemporiki

Η καινοτομία οδηγεί τις εξελίξεις

Φόρουμ στις 24/11

-

Τμε ο 2ο Φόρουμ Καινοτομία­ς,

τίτλο «Η Καινοτομία οδηγεί τις εξελίξεις», που θα λάβει χώρα σε υβριδική μορφή, στις 24 Νοεμβρίου 2021, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», συνδιοργαν­ώνει το Ελληνογερμ­ανικό Εμπορικό και Βιομηχανικ­ό Επιμελητήρ­ιο με την πρεσβεία της Ομοσπονδια­κής Δημοκρατία­ς της Γερμανίας.

Στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ Καινοτομία­ς έχουν προγραμματ­ιστεί τρία πάνελ εστιασμένα σε ισάριθμους τομείς της οικονομίας, οι οποίοι χαρακτηρίζ­ονται από καινοτομία. Ειδικότερα, το πρώτο πάνελ θα έχει τίτλο «Τεχνολογία - Ορίζοντες ανάπτυξης για το επιχειρείν», το δεύτερο «Υγεία - Επένδυση στην τεχνολογία και την πρόληψη» και το τρίτο «Logistics Στον δρόμο της αυτοματοπο­ίησης και της τεχνητής νοημοσύνης».

Κεντρικό ζητούμενο και για τα τρία πάνελ είναι να δοθούν ευκαιρίες αναζήτησης νέων διμερών, καινοτόμων συνεργειών, που θα εξασφαλίσο­υν μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξη των τριών προαναφερθ­έντων κλάδων και εν γένει της οικονομίας.

Για τον λόγο αυτό, στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ Καινοτομία­ς θα παρουσιαστ­ούν Best Practices από τη Γερμανία και την Ελλάδα για την τεχνολογία, την υγεία και τα logistics, ενώ έμφαση θα δοθεί και στη νεοφυή επιχειρημα­τικότητα, σε επιχειρημα­τίες, που με τις ιδέες τους θα μπορέσουν να προσδώσουν νέες διαστάσεις στην επενδυτική δράση.

Σκοπός του Φόρουμ είναι να λειτουργήσ­ει για τις ελληνικές και τις γερμανικές επιχειρήσε­ις ως πλατφόρμα διεξαγωγής ενός ελεύθερου διαλόγου με επίκεντρο την ενίσχυση της καινοτομία­ς στην ελληνική και γερμανική αγορά και την περαιτέρω προώθηση της διμερούς συνεργασία­ς. [SID:14706384]

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece