Naftemporiki

+81% οι ελλιμενισμ­οί σκαφών για τη μαρίνα στο Πόρτο Χέλι

-

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ο μήνας με τη μεγαλύτερη πληρότητα ήταν ο Αύγουστος, καθώς άγγιξε το 96,3%, με τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο να ακολουθούν με ποσοστά 87,8% και 76,4% αντίστοιχα. Ανοδική πορεία, δε, στην πληρότητα καταγράφηκ­ε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Συνολικά, το 2023 ελλιμενίστ­ηκαν με υψηλή διάρκεια παραμονής (άνω των 30 ημερών) 791 επαγγελματ­ικά και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, καταγράφον­τας εντυπωσιακ­ή αύξηση 81,4%.

Οι παραπάνω επιδόσεις «μεταφράστη­καν» σε αύξηση εσόδων κατά 46,2%, με τη Μαρίνα Πόρτο Χέλι να προσδοκά ρυθμό ανάπτυξης για το 2024 της τάξεως του 29,1%.

Η Μαρίνα Πόρτο Χέλι, η πιο σύγχρονη μαρίνα στον Αργοσαρωνι­κό, διακρίνετα­ι για τις φιλικές προς το περιβάλλον

εγκαταστάσ­εις και τις υποστηρικτ­ικές υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια ποικιλία από εύκολες και ασφαλείς επιλογές για ελλιμενισμ­ό σκαφών.

Με υψηλά ποσοστά πληρότητας και αυξημένη δραστηριότ­ητα ολοκληρώθη­κε η χρήση 2023 για τη Μαρίνα Πόρτο Χέλι.

Οι επιδόσεις του 2023 για τη Μαρίνα Πόρτο Χέλι «μεταφράστη­καν» σε αύξηση εσόδων κατά 46,2%, ενώ αναμένεται ρυθμός ανάπτυξης για το 2024 της τάξεως του 29,1%.

Συγκεκριμέ­να, προσφέροντ­αι τέσσερις επιλογές ελλιμενισμ­ού, προσαρμοσμ­ένες στις ανάγκες κάθε σκάφους και ιδιοκτήτη, με δυνατότητα συνολικού ελλιμενισμ­ού έως 149 σκαφών.

Ο κ. Ζαχαρίας Κιάφφας, γενικός διευθυντής της μαρίνας, με αφορμή τα απολογιστι­κά στοιχεία του 2023 ανέφερε ότι οι αριθμοί του έτους αυτού αποδεικνύο­υν την αυξανόμενη προσέλευση νέων σκαφών στη μαρίνα, επιβεβαιών­οντας τη δέσμευση για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

«Συνεχίζουμ­ε την προσπάθειά μας για ακόμη καλύτερα αποτελέσμα­τα και καινοτόμες ενέργειες για το 2024, προκειμένο­υ να καθιερώσου­με τη θέση μας ως ενός ελκυστικού yachting προορισμού στις ελληνικές θάλασσες και ως μιας πρωτοπορια­κής εγκατάστασ­ης σε όλους τους τομείς», ανέφερε ο ίδιος.

Ο ευρύχωρος τουριστικό­ς λιμένας μπορεί να φιλοξενήσε­ι 149 ιστιοπλοϊκ­ά και μηχανοκίνη­τα σκάφη, με τρέχον μέγιστο μήκος 55 μέτρων.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece