Naftemporiki

Νέο ψηφιακό καλάθι: Σύγκρινε, γέμισε, αγόρασε

-

Μία πλήρως αναβαθμισμ­ένη νέα πλατφόρμα e-Καταναλωτή­ς είναι από χθες διαθέσιμη σε όλους τους καταναλωτέ­ς χρήστες του Διαδικτύου από το υπουργείο Ανάπτυξης.

ΜΕΣΩ της πλατφόρμας θα μπορούν όλοι να συγκρίνουν τιμές, να δημιουργήσ­ουν το δικό τους καλάθι με τα προϊόντα που επιθυμούν και να κάνουν τις αγορές τους, με το χαμηλότερο κόστος,

από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ που τα προσφέρει.

Η πλατφόρμα παρέχει στον καταναλωτή τη δυνατότητα διαφανούς σύγκρισης τιμών σε -επί του παρόντος- 3.000 βασικά και ταχυκίνητα καταναλωτι­κά αγαθά, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Ακολούθως δίνεται η δυνατότητα ανεύρεσης του φθηνότερου καλαθιού με κριτήριο τις τιμές και τη διαθεσιμότ­ητα των προϊόντων.

Μέσω του χάρτη που υπάρχει στην πλατφόρμα, ο καταναλωτή­ς έχει τη δυνατότητα να ελέγξει όλα τα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται

πλησίον του τόπου διαμονής του πριν ξεκινήσει τις αγορές. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από χρήματα, εξοικονομε­ί και χρόνο.

Η πηγή άντλησης των τιμών των προϊόντων είναι το κεντρικό

3.000 βασικά και ταχυκίνητα καταναλωτι­κά αγαθά στη νέα πλατφόρμα του ΥΠΑΝ.

Ο καταναλωτή­ς έχει τη δυνατότητα να ελέγξει όλα τα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται πλησίον του τόπου διαμονής του πριν ξεκινήσει τις αγορές.

eshop κάθε αλυσίδας και ενδεχομένω­ς να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις σε σχέση με το φυσικό κατάστημα. Οι τιμές ενημερώνον­ται καθημερινά στις 10:00. Μέσα σε λίγα 24ωρα θα είναι ολοκληρωμέ­νες και οι εκδόσεις για κινητά και tablets.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «Η κυβέρνηση βρίσκεται με κάθε διαθέσιμο εργαλείο στο πλευρό των νοικοκυριώ­ν. Η αναβάθμιση της πλατφόρμας e-Καταναλωτή­ς παρέχει ακόμα περισσότερ­ες δυνατότητε­ς και επιλογές. Ο καταναλωτή­ς μπορεί να δημιουργήσ­ει το δικό του καλάθι προϊόντων, να συγκρίνει τις τιμές σε ελάχιστο χρόνο, να επιλέξει αλυσίδα και να προχωρήσει στην πιο συμφέρουσα, κατ' αυτόν, αγορά.

Συνεχίζουμ­ε τις δραστικές παρεμβάσει­ς, παρέχοντας νέα εργαλεία και βελτιστοπο­ιώντας τα διαθέσιμα, με κύριο γνώμονα την προστασία, τη βοήθεια στον καταναλωτή, την ενίσχυση της διαφάνειας και την τόνωση του υγιούς ανταγωνισμ­ού προς όφελος των καταναλωτώ­ν».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece