Naftemporiki

Πόλος έλξης η Έκθεση της Καντόνας για τους ξένους επενδυτές

- Τσου Λιν

ΕΑΝ Η ΔΙΕΘΝΗΣ Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας είναι ένα «παράθυρο» μέσα από το οποίο μπορούμε να γνωρίσουμε τα προϊόντα και τις τεχνολογίε­ς αιχμής των ξένων εταιρειών, τότε αντίστοιχα η Έκθεση Εισαγωγών και Εξαγωγών της Κίνας, γνωστή και ως Έκθεση της Καντόνας, αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα που επιτρέπει στις ξένες εταιρείες να κατανοήσου­ν εις βάθος τις τελευταίες εξελίξεις στα κινεζικά προϊόντα, την τεχνολογία και τις υπηρεσίες, αλλά και να αδράξουν τις ευκαιρίες της αγοράς. Η 135η Έκθεση της Καντόνας προσέλκυσε ξένες εταιρείες και επιχειρημα­τίες από όλο τον κόσμο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι φέτος υπήρξε σημαντική

αύξηση των συμμετοχών μεταξύ των διακοσίων πενήντα σημαντικότ­ερων παραγόντων του λιανικού εμπορίου και γνωστών αγοραστών από διάφορες χώρες και περιοχές, συμπεριλαμ­βανομένων και εκατόν είκοσι εννέα κορυφαίων επιχειρήσε­ων όπως η Walmart και η Big Lots των Ηνωμένων Πολιτειών, η Auchan και η Schneider Electric της Γαλλίας, η Tesco και η Sainsbury’s του Ηνωμένου Βασιλείου, η Lidl της Γερμανίας και η Ikea της Σουηδίας. Συνολικά οι συμμετοχές αυξήθηκαν κατά 87% σε σχέση με την προηγούμεν­η διοργάνωση. Από την ίδρυσή της, το 1957, η Έκθεση της Καντόνας έχει βιώσει προκλήσεις αλλά δεν έχει διακοπεί

ποτέ και θεωρείται ανεμοδείκτ­ης του εξωτερικού εμπορίου της Κίνας. Πολλές υπερπόντιε­ς επιχειρήσε­ις έχουν συνδεθεί με την Κίνα λόγω της Έκθεσης της Καντόνας και έχουν αναπτυχθεί με την ανάπτυξη της Κίνας.

ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑ­Σ τα εκθέματα, υπογράφοντ­ας παραγγελίε­ς, συζητώντας τις συνεργασίε­ς και σχεδιάζοντ­ας το μέλλον, οι ξένες εταιρείες που συμμετέχου­ν ενεργά στην Έκθεση της Καντόνας και διεξάγουν έντονα οικονομική και εμπορική συνεργασία με την Κίνα δίνουν για άλλη μια φορά ψήφο «εμπιστοσύν­ης» στις προοπτικές οικονομική­ς ανάπτυξης της Κίνας.

 ?? ΣΙΑΟ ΜΠΕΝΣΙΑΝΓΚ ?? 23/4/2024: Φορτηγά πλοία πλέουν κατά μήκος του ποταμού Γιανγκτσέ στην περιοχή Φατσάνγκ της Σινγκάνγκ της πόλης Γουχού στην επαρχία Ανχούι.
ΣΙΑΟ ΜΠΕΝΣΙΑΝΓΚ 23/4/2024: Φορτηγά πλοία πλέουν κατά μήκος του ποταμού Γιανγκτσέ στην περιοχή Φατσάνγκ της Σινγκάνγκ της πόλης Γουχού στην επαρχία Ανχούι.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece