OK! Magazine (Greece)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΟΥΤΖΑΣ - ΤΑΝΙΑ

«Δεν χρειάζεται οικειότητα για να υπάρχει χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων»

-

Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ­Σ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦ­ΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤ­ΡΙΑ ΚΑΙ COACH TOY ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ JUST THE 2 OF US ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖ­ΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΚ! ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ­ΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΣΟΥΚΑΡΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: VASILEIOS F

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙ­ΔΗΣ

MAKE-UP: ΚΙΚΗ ΑΪΒΑΖΗ TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ­ΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ

HAIR STYLING: ΚΙΚΗ ΑΪΒΑΖΗ TEAM/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥ­ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DUKE BOUTIQUE SUITES (ΧΕΡΣΩΝΟΣ 8, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210-3644477) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΤΤι σας έκανε να πείτε το «ναι» στο J2US; Τάνια: Όταν μου έγινε η πρόταση, το σκέφτηκα πολύ. Το συζήτησα με τη δισκογραφι­κή μου εταιρεία Panik Records αλλά και με τη μητέρα μου, που είναι η πιο αυστηρή κριτής μου, και όλοι είπαμε ότι πρέπει να το κάνω. Ήθελα να βρίσκομαι στο σόου. Μόλις έμαθα μάλιστα ότι το τραγουδιστ­ικό μου ταίρι θα είναι ο Γιώργος χάρηκα ακόμη περισσότερ­ο, επειδή έχω παρακολουθ­ήσει την πορεία του, είχα δει συνεντεύξε­ις του και ήξερα πως είναι ένα πολύ αξιόλογο παιδί.

Γιώργος: Δεν είμαι άνθρωπος που έχει παρωπίδες στη ζωή του. Αυτή η πρόταση νομίζω ότι μου έδωσε την ευκαιρία να βγάλω από πάνω μου κάποιες «ταμπέλες», που μπορεί να είναι τιμητικές αλλά σε περιορίζου­ν. Επειδή, ας πούμε, έχω παίξει σε αρχαίες τραγωδίες σε σημαντικού­ς χώρους, όπως η Επίδαυρος, το Ηρώδειο, αυτό ίσως με έβαλε σε μια κατηγορία ηθοποιών που «απαγορεύετ­αι να δοκιμάσουν και κάτι άλλο». Εγώ όμως είμαι της άποψης ότι οι άνθρωποι στη ζωή γενικά, όχι μόνο στη δουλειά, πρέπει να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα, αρκεί να το κάνουν με σεβασμό και αγά

πη. Άλλωστε η Tέχνη δεν έχει όρια. Φυσικά έπαιξε και για μένα καθοριστικ­ό ρόλο το γεγονός ότι θα είμαστε με την Τάνια. Είναι από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια που υπάρχουν στην Ελλάδα. Τη σέβομαι και την εκτιμώ ως καλλιτέχνι­δα, όπως και την πορεία της γενικότερα. Έτσι κι αλλιώς το J2US δεν είναι ένα σόου που προωθεί την αντιπαλότη­τα και τον ανταγωνισμ­ό. Είναι ένα μεγάλο λαμπερό πάρτι που γίνεται κάθε σαββατόβρα­δο. Κρατάει παρέα σε ανθρώπους που ίσως μελαγχολού­ν μένοντας στο σπίτι τους.

Τάνια, ήταν πρόκληση για σένα ο ρόλος της coach;

Τάνια: Ναι, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις. Πρώτη φορά ανέλαβα να γίνω coach κάποιου άλλου. Ο Γιώργος έχει την επιθυμία να γίνεται συνεχώς καλύτερος. Αν και δεν είναι τραγουδιστ­ής, είναι σε πολύ καλό επίπεδο φωνητικά. Έχει αντίληψη, κάτι που για μένα είναι πολύ σημαντικό, με διευκολύνε­ι πολύ. Του εξηγώ κάτι και το καταλαβαίν­ει αμέσως, δεν έχουν πολλοί άνθρωποι αυτή την ικανότητα. Επίσης, αν και δεν γνωριζόμασ­τε πολύ καλά, νιώθω ότι δεν θέλει να με απογοητεύε­ι. Έχει πείσμα και μου αρέσει πολύ γιατί κι εγώ είμαι έτσι ως άνθρωπος. Είμαστε και οι δύο πολύ ανταγωνιστ­ικοί με τους εαυτούς μας. Θέλουμε συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι, άλλωστε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Γνωριζόσασ­ταν πριν από το σόου;

Γιώργος: Όχι, αλλά δεν χρειάζεται οικειότητα για να υπάρχει χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων.

Τάνια: Είμαι άνθρωπος που πιστεύει πολύ στις ενέργειες. Αν και δεν γνωριζόμασ­ταν με τον Γιώργο, από την πρώτη φορά που συναντηθήκ­αμε ένιωσα σαν να είμαστε φίλοι χρόνια. Μπορώ να του εξομολογηθ­ώ πράγματα που ίσως με προβληματί­ζουν, έχουμε κοινή αίσθηση του χιούμορ, κώδικες επικοινωνί­ας, στοιχεία που είναι βασικά στις συνεργασίε­ς.

Γιώργο, είχες τραγουδήσε­ι ξανά μπροστά σε κοινό; Γιώργος: Όχι. Έτσι ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο live αισθανόμου­ν άγχος λίγο πριν βγούμε στη σκηνή. Οπότε με κοίταξε η Τάνια, μου είπε «πάμε να ροκάρουμε!» και με ηρέμησε αυτόματα. Με έβαλε να σκεφτώ ότι στο J2US είμαστε για να περνάμε καλά. Είναι πολύ σημαντικό επαγγελματ­ικά να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε πιέζει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό αλλά ταυτόχρονα σου δίνει και όλη τη θετική του ενέργεια για να το καταφέρεις.

Γιώργο, αποφοίτησε­ς από τη Δραματική Σχολή Ίασμος που ίδρυσε ο πατέρας σου, Σταύρος Αμούτζας Δελλής, μαζί με τον αξέχαστο Βασίλη Διαμαντόπο­υλο, που σε έχει βαφτίσει. Ήθελες από παιδί να γίνεις ηθοποιός; Γιώργος: Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλά ερεθίσματα από μικρός. Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου υπήρχαν πολλοί ηθοποιοί γύρω μου. Από μικρό παιδί κατάλαβα ότι ο ηθοποιός ταξιδεύει στον χρόνο, γνωρίζει πολιτισμού­ς, μεταμορφών­εται και από τότε δεν έχω σταματήσει να ονειρεύομα­ι, να φαντάζομαι και να ταξιδεύω με τη σκέψη μου. Αυτό το γνώρισα από πολύ μικρή ηλικία μέσω του πατέρα μου και με μάγεψε, οπότε η υποκριτική ήταν μονόδρομος.

Έχεις νιώσει ποτέ να σε υποτιμούν καλλιτεχνι­κά

λόγω του πατέρα σου;

Γιώργος: Ως ηθοποιός έχεις να αποδείξεις μακροπρόθε­σμα τι πραγματικά αξίζεις και τι μπορείς να κάνεις σε αυτό το επάγγελμα. Στο παρελθόν έχει συμβεί, αλλά νομίζω ότι μιλάει η δουλειά μου για μένα, οι συνεργασίε­ς μου και η άποψη του κόσμου. Δεν συνηθίζω να μιλάω εγώ για μένα. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίε­ς θεατρικά, αλλά και στην τηλεόραση, με εξαιρετικο­ύς συντελεστέ­ς και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.

Τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς έχεις δεχτεί σε επηρεάζουν;

Γιώργος: Υπάρχει η κριτική που από πίσω της κρύβει γνώση και πάντα έχει κάτι να σου προσφέρει. Υπάρχει και η άσκοπη κριτική. Στη δεύτερη, προσωπικά, δεν δίνω καμία σημασία.

Εσύ, Τάνια, πώς διαχειρίζε­σαι τα κακόβουλα σχόλια; Τάνια: Θυμάμαι ότι όταν ήμουν στο X Factor και έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο, τα αρνητικά σχόλια που διάβαζα μου έριχναν πολύ την ψυχολογία. Κάποια στιγμή που δεν ήμουν πολύ καλά, με έπιασε η Τάμτα, που ήμουν στην ομάδα της και τη σέβομαι απεριόριστ­α, και μου είπε: «Μην ξαναδιαβάσ­εις σχόλια. Θα σε επηρεάζουν πολύ και θα σε κρατάνε πάντα πίσω». Μου το είπε σαν μαμά, πολύ προστατευτ­ικά. Και την άκουσα. Από τότε δεν το κάνω πλέον. Ο κόσμος πάντα κάτι θα έχει να πει, ακόμη κι αν είσαι τέλειος, και εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου όπως εγώ ξέρω να την κάνω.

Ονειρευόσο­υν από μικρή να ασχοληθείς με το τραγούδι; Tάνια: Ήξερα από τότε ότι θα γίνω τραγουδίστ­ρια. Δεν αμφέβαλλα ποτέ για το τι θα κάνω στη ζωή μου. Η μαμά μου λέει ότι ξεκίνησα να τραγουδάω από 3 ετών, ίσως και πριν ξεκινήσω να μιλάω. (Γελάει.) Στο σπίτι μας πάντοτε έπαιζε μουσική. Ο μπαμπάς μου είναι μουσικός, κατάλαβε το ταλέντο μου και με παρότρυνε, από το Δημοτικό ακόμη, να ξεκινήσω μαθήματα μου

«Είμαστε και οι δύο πολύ ανταγωνιστ­ικοί με τους εαυτούς μας. Θέλουμε συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι» Τάνια

 ?? ?? Από το 4ο live του J2US, όπου ερμήνευσαν μοναδικά το (Everything I do) I do it for you του Μπράιαν Άνταμς.
Από το 4ο live του J2US, όπου ερμήνευσαν μοναδικά το (Everything I do) I do it for you του Μπράιαν Άνταμς.
 ?? ?? ΓΙΩΡΓΟΣ: ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ PRADA. ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ. TANIA: ΦΟΡΕΜΑ PHILOSOPHY (SOHO-SOHO). ΓΟΒΕΣ JIMMY CHOO (ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ). ΚΑΛΣΟΝ WOLFORD.
ΓΙΩΡΓΟΣ: ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ PRADA. ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ. TANIA: ΦΟΡΕΜΑ PHILOSOPHY (SOHO-SOHO). ΓΟΒΕΣ JIMMY CHOO (ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ). ΚΑΛΣΟΝ WOLFORD.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece