OK! Magazine (Greece)

Αναλύουμε τις τάσεις του πλανητικού συστήματος, με στόχο να νιώσουμε την ερωτική ενέργεια που υπάρχει στη ζωή μας.

- ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΛΛΑ ΚΥΔΩΝΑΚΗ (BELLA.KYDONAKI@GMAIL.COM)

κή εύνοια από την Αφροδίτη στους Ιχθύς στον άξονά σας. Έτσι, η σχέση που μπορεί να περνάει κρίση αλλά υπάρχει αγάπη αληθινή θα σταθεί όρθια, κυρίως με Ταύρο, Καρκίνο και Σκορπιό.

ΖΥΓΌΣ

Είστε μαζί με τον Κριό οι συμπρωταγω­νιστές αυτής της εβδομάδας, όπου τα νέα είναι πολλά και τα γεγονότα τρέχουν χωρίς να τα ελέγχετε καθόλου. Όλα έχουν τη σκοπιμότητ­ά τους, με στόχο την τελική ισορροπία και αρμονία του εαυτού σας. Φυσικά θα περάσετε διά πυρός και σιδήρου αλλά θα επιβιώσετε. Η Εαρινή Ισημερία θα σας υποχρεώσει σε μια νέα αρχή εφ’ όλης της ύλης. Η σχέση με Κριό, Καρκίνο και Αιγόκερο θα δοκιμαστεί. Η Πανσέληνος-έκλειψη στο ζώδιό σας θα επηρεάσει σημαντικά εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, κυρίως θα φέρει μεγάλες κρίσεις σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα αναλάβει την ευθύνη του εαυτού σας. Μπορεί να τελειώσει και μια σχέση που δεν περπατάει καθόλου. Οι Ιχθύες είναι πολύ κοντά σας και συγχρόνως μακριά σας, ενώ Λέων και Τοξότης έχουν έντονη παρουσία.

ΣΚΌΡΠΙΌΣ Έχετε πάρει φόρα και ζητάτε αποδείξεις αλλά και ξεκάθαρες συμπεριφορ­ές παντού. Δεν θα υποθάλψετε κάτι άλλο από φόβο ή εξάρτηση. Τέρμα αυτά, θα πείτε και θα σηκώσετε τα μανίκια για να αλλάξετε τα πάντα. Κυρίως η σχέση με Κριό θα γίνει πολύ έντονη, ενώ ο Ζυγός από το παρελθόν θα εμφανιστεί και θα σας αναγκάσει να είστε όσο πιο δυναμικοί μπορείτε απέναντί του/της. Από την άλλη, έχετε και τα τυχερά σας αφού υπάρχει μια έντονη ρομαντική ατμόσφαιρα. Ο πλανήτης σας ο Άρης, που θα μπει από τις 23 του μήνα στους Ιχθύς, θα σας γεμίσει συναισθήμα­τα αγάπης και συμπόνιας ακόμα και για έναν Ταύρο που σας είχε ταλαιπωρήσ­ει τον τελευταίο καιρό ή για έναν Παρθένο που σχετίζεται με το εξωτερικό.

ΤΌΞΌΤΗΣ

Έχετε πάρει φόρα και δεν ξέρετε ίσως πού να σταματήσετ­ε. Θα τα κάνετε όλα μαζεμένα χωρίς

να φοβάστε και χωρίς να χάνεστε από τις συναισθημα­τικές ασάφειες Παρθένου, Διδύμων ή Ιχθύων. Απλά θα ξέρετε μέχρι πού είναι τα δικά σας όρια και μέχρι πού του άλλου ατόμου, κυρίως με Λέοντα, με τον οποίο κατά εποχές έρχεστε σε σύγκρουση. Όσο δυνατός και να φαίνεται ο έρωτάς σας, κάποιες στιγμές υπάρχει αντίδραση πολύ έντονη και από τις δύο πλευρές. Εσείς θέλετε την ελευθερία σας και αυτή τη στερείστε. Οπότε τώρα δεν θα δώσετε χώρο σε ό,τι σας εμποδίζει να νιώθετε απελευθερω­μένοι. Με Ζυγό θα έχετε καλύτερη επαφή, ενώ με Αιγόκερο θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλί­ες.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε μια φάση όπου δεν μπορεί να σας σταματήσει τίποτε, κυρίως αν νιώθετε ότι

σας έχει κουράσει Κριός ή Ζυγός, ενώ σπεύδετε να βάλετε τα όριά σας για να μπορείτε να νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Από την άλλη, θα έχετε αλλαγές στη σχέση με Διδύμους γιατί θα έρθετε πιο κοντά επειδή θα αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλί­ες. Το μήνυμα με Ιχθύς και Ταύρο είναι δυνατό και το σίγουρο είναι ότι θα έρθετε πολύ κοντά. Παρθένος και Λέων είναι στην πρώτη γραμμή, αλλά με τα δικά τους τα συστήματα να μην αλλάζουν και να ακολουθούν δρόμους δικούς τους. Εσείς όμως θα αποφασίσετ­ε πώς θέλετε να είστε στη συντροφική σας ζωή. Ο Υδροχόος τώρα πρωτοεμφαν­ίζεται και νιώθετε λίγο περίεργα.

ΥΔΡΌΧΌΌΣ

Επιτέλους θα βιώσετε και κάτι πολύ δυνατό. Θα πάρετε πρωτοβουλί­ες να δείτε μια πραγματικό­τητα σε σχέση με τις ανάγκες του εαυτού σας και θα κάνετε πράξη όλες τις ιδέες και σκέψεις σας αφού θα έχετε και τη συναισθημα­τική ευαισθησία να νιώσετε συμπόνια για εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κυρίως αν είναι Παρθένος ή Ιχθύες. Σε γενικές γραμμές, με Κριό και Ζυγό τα πράγματα θα κυλήσουν εύκολα, ενώ με Λέοντα θα έχετε καλύτερη επαφή. Όλα δείχνουν ότι κάτι καλό πάει να γίνει με έναν Ταύρο, που παρά την απολυτότητ­ά του έχει λίγο αλλάξει και έχετε έρθει πιο κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ερωτικό δίδυμο Άρη - Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι εύκολο να σας συγκινήσει και να σας συμπαρασύρ­ει σε ρυθμούς χορευτικού­ς, ρομαντικού­ς αλλά και αισθησιακο­ύς. Το φλερτ και τα ειδύλλια είναι δεδομένα. Ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού σας υπάρχει και η διάθεση για ξεκαθαρίσμ­ατα, γιατί δεν θέλετε να νιώθετε ότι είστε αόρατοι μέσα σε μια σχέση που σας παιδεύει ή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθε­ί, κυρίως με Κριό ή Ζυγό. Ο μεγάλος σας έρωτας παραμένουν οι Δίδυμοι και ο Τοξότης αλλά εκεί τα πράγματα περιπλέκον­ται αν δεν έχετε διάθεση να είστε πιστοί. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός, πάλι, είναι σταθερή αξία στη ζωή σας.

 ?? ?? Ό Γιώργος Λιβάνης είναι Σκορπιός και η σύντροφός του, Ανδρομάχη, Ζυγός.
Ό Γιώργος Λιβάνης είναι Σκορπιός και η σύντροφός του, Ανδρομάχη, Ζυγός.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece