OK! Magazine (Greece)

ΤΗΛΕOΠΤΙΚΕ­Σ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

-

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ

O Τζιμ Χόφμαν, ένας μέσος οικογενειά­ρχης, πατέρας δύο παιδιών, εργάζεται σκληρά ως πιλότος, αλλά και ως περιστασια­κό βαποράκι. Όταν συλλαμβάνε­ται, κατά τη διάρκεια των οικογενεια­κών του διακοπών, εισάγοντας κοκαΐνη στις ΗΠΑ, ο φιλόδοξος πράκτορας του FBI Μπένεκτιτ Τίσα το βλέπει σαν μια ευκαιρία να σημειώσει μια τεράστια επιτυχία για την Υπηρεσία. Στο βιογραφικό δράμα, που προβάλλετα­ι σε Αʹ τηλεοπτική μετάδοση, πρωταγωνισ­τούν οι Τζέισον Σουντέικις, Λι Πέις, Τζούντι Γκριρ, Κόρεϊ Στολ, Τζάστιν Μπάρθα, Μάικλ Κάντλιτς.

Παρασκευή 29 Μαρτίου, 23.15, Star ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Σε ένα κοντινό μέλλον μια εξωγήινη φυλή έχει καταλάβει τη Γη και είναι αδύνατον να νικηθεί από οποιαδήποτ­ε ανθρώπινη στρατιωτικ­ή δύναμη. Ο αξιωματικό­ς του στρατού Γουίλιαμ Κέιτζ συμμετέχει σε κάτι που μοιάζει με αποστολή αυτοκτονία­ς. Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπ­τα, βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στον χρόνο, που τον αναγκάζει να ζήσει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντα­ς ξανά και ξανά. Πρωταγωνισ­τούν οι Τομ Κρουζ, Έμιλι Μπλαντ, Μπιλ Πάξτον, Νόα Τέιλορ.

Πέμπτη 28 Μαρτίου, 21.15, Open WATCHER

H Τζούλια μόλις έχει μετακομίσε­ι στο Βουκουρέστ­ι με τον σύζυγό της λόγω της δουλειάς του. Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα αισθάνεται ότι κάποιος από την απέναντι πολυκατοικ­ία την παρακολουθ­εί. Όταν μοιράζεται την αγωνία της με τον σύζυγό της, εκείνος αντιμετωπί­ζει με καχυποψία τους προβληματι­σμούς της. Στο αστυνομικό θρίλερ πρωταγωνισ­τούν οι Μάικα Μονρό, Καρλ Γκλάσμαν, Μπερν Γκόρμαν.

Πρεμιέρα Δευτέρα 1 Απριλίου, Netflix

ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ... ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Ο Κραντς Καλχούν, συνταξιούχ­ος ριψοκίνδυν­ος μοτοσικλετ­ιστής και κλέφτης έργων Tέχνης, καταλήγει στη φυλακή όταν τον προδίδει ο αδελφός του και συνεργός του στο έγκλημα, Νίκι. Αφού εκτίσει την ποινή του, ο Κραντς επιστρέφει θέλοντας να ολοκληρώσε­ι την τέλεια ληστεία που είχε αφήσει στη μέση. Στην αστυνομική κωμωδία πρωταγωνισ­τούν οι Κερτ Ράσελ, Ματ Ντίλον, Τζέι Μπάρουσελ, Τέρενς Σταμπ.

Σάββατο 30 Μαρτίου, 23.30, ΕΡΤ1 ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ

Τέσσερις άντρες που ζουν στο προάστιο Γκλένβιου στο Οχάιο, θέλοντας να προστατεύσ­ουν τη γειτονιά τους από μυστηριώδη κρούσματα εγκλημάτων αλλά και να ξεφύγουν από τις πληκτικές ζωές τους, στήνουν μια ομάδα περιφρούρη­σης που θα τα βάλει ακόμη και με εξωγήινες δυνάμεις. Στην κωμωδία πρωταγωνισ­τούν οι Μπεν Στίλερ, Βινς Βον, Τζόνα Χιλ, Ρίτσαρντ Αγιοάντε, Μπίλι Κράνταπ.

Τετάρτη 27 Μαρτίου, 00.15, Alpha THE BLACK BACHELOR

Στην τέταρτη ταινία της επιτυχημέν­ης σειράς ελληνικών κωμωδιών, οι τέσσερις κολλητοί φίλοι ταξιδεύουν μέχρι τη Μάνη για τον γάμο του Μάνου, ενός φίλου τους από τα παλιά. Όμως, για μία ακόμα φορά όλα θα πάνε στραβά και θα βρεθούν αντιμέτωπο­ι με μια πολύ παράξενη μανιάτικη οικογένεια. Πρωταγωνισ­τούν οι Γιάννης Τσιμιτσέλη­ς, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουρά­κης, Μελέτης Ηλίας, Βίβιαν Κοντομάρη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Δρακόπουλο­ς, Τάκης Παπαματθαί­ου, Κατερίνα Στικούδη.

Πέμπτη 28 Μαρτίου, 22.50, Mega ΧΑΡΛΕΪ ΚΟΥΙΝ

Η Χάρλεϊ Κουίν, έχοντας εγκαταλείψ­ει τον Τζόκερ με έναν ιδιαίτερα εκρηκτικό χωρισμό, έχει γίνει πια ευάλωτος στόχος για όλους εκείνους που είχε βλάψει στο παρελθόν. Ο πιο αδίστακτος κακοποιός της Γκόθαμ Σίτι, Ρόμαν Σαϊόνις, και ο βοηθός του έχουν βάλει στόχο ένα νεαρό κορίτσι με το όνομα Κας, που έκλεψε το πολύτιμο διαμάντι του. Τα μονοπάτια της Χάρλεϊ, της Κυνηγού, της Μπλακ Κανάρι και της Ρενέ Μοντόγια διασταυρών­ονται και η παράξενη αυτή ομάδα πρέπει να συνεργαστε­ί για να εξολοθρεύσ­ει τον Ρόμαν. Στην περιπέτεια πρωταγωνισ­τούν οι Μάργκο Ρόμπι, Γιούαν ΜακΓκρέγκο­ρ, Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ.

Δευτέρα 1 Απριλίου, 23.15, Star

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece