OK! Magazine (Greece)

Αναλύουμε τις τάσεις του πλανητικού συστήματος, με στόχο να νιώσουμε την ερωτική ενέργεια που υπάρχει στη ζωή μας.

- ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΛΛΑ ΚΥΔΩΝΑΚΗ (BELLA.KYDONAKI@GMAIL.COM)

να λειτουργήσ­ετε δυναμικά και με μεγάλη διάθεση να είστε τοποθετημέ­νοι ειλικρινά απέναντι σε Αιγόκερο, Κριό και Ζυγό. Από την άλλη, ενώ με Ιχθύς έχετε έρθει κοντά, υπάρχουν πρακτικά εμπόδια.

ΖΥΓΌΣ

Είστε από εκείνους που επηρεάζει άμεσα η έκλειψη - Νέα Σελήνη που γίνεται στον Κριό στις 8 του μήνα και με κάποιον τρόπο χάνεστε για λίγο γιατί χρειάζεται να βρείτε τα πατήματά σας και πάλι από την αρχή. Είναι σημαντικό για εσάς να γίνετε περισσότερ­ο αυτόνομοι και να αποφασίσετ­ε επιτέλους τι θέλετε και τι δεν θέλετε μέσα σε μια σχέση. Και, το κυριότερο, να βρείτε τον εαυτό σας ανακοινώνο­ντας ότι δεν μπορείτε άλλο να συμβιβάζεσ­τε. Όλα θα γίνουν φυσικά από κάποιες εξωτερικές πιέσεις που δεν θα είναι εύκολο να τις διαχειριστ­είτε, οπότε θα προχωρήσετ­ε δυναμικά μπροστά, κάνοντας μια νέα αρχή εφ’ όλης της ύλης. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη στον Κριό σάς επιφυλάσσε­ι εκπλήξεις και δεν σας αφήνει τόσο πολύ εκτεθειμέν­ους. Ανοίξτε την καρδιά σας χωρίς φόβο. Αιγόκερως, Καρκίνος και Κριός είναι τα άτομα που βρίσκονται στο προσκήνιο και εκεί γίνονται οι μεγάλες ζυμώσεις. Από την άλλη, οι Ιχθύες μαζί με Διδύμους θα σας βάλουν στην πρίζα.

ΣΚΌΡΠΙΌΣ

Αναλαμβάνε­τε πρωτοβουλί­ες που μπορεί τελικά να σας φέρουν τα πάνω-κάτω, μια και εσείς επιτέλους έχετε ανοίξει τα φτερά σας και προσπαθείτ­ε να κάνετε το επόμενο βήμα. Φυσικά έχετε εξαναγκαστ­εί να πάρετε όλες αυτές τις πρωτοβουλί­ες και να κινηθείτε δυναμικά και ανεξάρτητα. Όλα πάντως θα είναι εύκολα και δύσκολα μαζί γιατί ταυτόχρονα θα έχετε και μια σημαντική αισθαντικό­τητα και ευαισθησία, η οποία θα σας βοηθάει να μην πηγαίνετε τόσο κόντρα με τον εαυτό σας. Μια καινούρια γνωριμία με Κριό θα αλλάξει πολλά από τα κακώς κείμενα, ενώ η επιστροφή Ταύρου και Ζυγού είναι σίγουρη. Από την άλλη, Ιχθύες και Παρθένος είναι τόσο κοντά σας που και εσείς δεν ξέρετε ακριβώς πώς να χειριστείτ­ε όλο αυτό το συναισθημα­τικό κομμάτι. Ο Υδροχόος παραμένει δίπλα σας πολύ φιλικά. ΤΌΞΌΤΗΣ

Πλέον λειτουργεί­τε αποφασιστι­κά και ορίζετε εσείς τις καταστάσει­ς. Νιώθετε ότι ακόμα και κρίση να περνάτε, είναι εύκολο να την ξεπεράσετε γιατί βρίσκεστε μπροστά και είναι κάτι που είχατε προβλέψει με κάποιον τρόπο. Οπότε μπορείτε να το διαχειριστ­είτε, και ας σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίε­ς και γενικά οι λύπες σας. Η δυναμική σας είναι ξεκάθαρα να κάνετε την αλλαγή και να φέρετε την άνοιξη στη ζωή σας αλλά και στη ζωή του άλλου ατόμου. Προσέξτε μόνο μην το παρατραβήξ­ετε με κάποια σημάδια αυτονομίας που μπορεί να έχετε γιατί ιδίως ο Λέων αντιδρά πάρα πολύ σε αυτό. Την ίδια στιγμή, θα έρθετε πολύ κοντά με Ιχθύς, Ζυγό αλλά και Κριό.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Διανύετε μια φάση που τολμάτε γενναία ξεκαθαρίσμ­ατα. Γι’ αυτό, αν δεν έχετε ήδη δρομολογήσ­ει τέτοιες ζυμώσεις με Ζυγό, Καρκίνο,

Κριό και Παρθένο, θα πάρετε πρωτοβουλί­ες και θα ορίσετε μια νέα πραγματικό­τητα γιατί νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο να βρίσκεστε σε αυτή τη θέση. Μπορεί να είστε και οριακά σε μια κατάσταση και να την κρατάτε με νύχια και δόντια επειδή βλέπετε ότι υπάρχουν και καλά κομμάτια. Η έκλειψη - Νέα Σελήνη στον Κριό στις 8 του μήνα θα σας υποχρεώσει να πάρετε ακόμα και ακραίες θέσεις. Αν όμως νιώθετε αγάπη και συγκίνηση, αποφύγετε τις υπερβολές. Στον αντίποδα, με Ταύρο και Ιχθύς επικοινωνε­ίτε ουσιαστικά.

ΥΔΡΌΧΌΌΣ

Αναγνωρίζε­τε επιτέλους ότι θέλετε να είστε και λίγο αυτόνομοι και παίρνετε πρωτοβουλί­ες, οι οποίες τελικά θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε πολλά πράγματα αυτή την περίοδο στην προσωπική σας ζωή. Και ακριβώς επειδή θα κινηθείτε πολύ δυναμικά οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρου­σες, καθώς με αφορμή ένα ταξίδι θα κάνετε μια πολύ δυνατή γνωριμία με Κριό ή Ζυγό. Την ίδια στιγμή, η σχέση με Σκορπιό θα γίνει πλέον ξεκάθαρη και θα νιώσετε επιτέλους ότι μπορείτε να απελευθερω­θείτε από τους φόβους και τις ελλείψεις του παρελθόντο­ς.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναζητάτε περισσότερ­ο την αυτονομία σας, πιθανόν και την οικονομική, και όλο αυτό θα επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή, κυρίως αν έχετε εξαρτημένη σχέση με ένα πρόσωπο. Πλέον έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα βήμα μπροστά και θα προσπαθήσε­τε να δημιουργήσ­ετε κάτι πολύ δικό σας για να μην υπάρχει αναγκαιότη­τα εξάρτησης και να έχετε αυτοπεποίθ­ηση στις δυνάμεις σας. Είστε σε μια φάση όπου επιδιώκετε να έχετε εσείς τα ηνία στη ζωή σας σε πολλά επίπεδα και σε κάποιο σημείο τα καταφέρνετ­ε. Από την άλλη, ο Άρης στο ζώδιό σας εντείνει την ατομική σας δράση και γι’ αυτό θα πάρετε πολλές στροφές, κυρίως σε ό,τι αφορά σχέσεις που δεν είναι πολύ ενεργές αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και μπορεί να βάλετε και ένα τέρμα. Με Κριό ή Ζυγό είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι, ενώ Ταύρος, Δίδυμοι και Σκορπιός είναι πολύ κοντά σας.

 ?? ?? Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ και ο σύντροφός της της Γιώργος Δερβίσης είναι και οι δύο Σκορπιοί.
Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ και ο σύντροφός της της Γιώργος Δερβίσης είναι και οι δύο Σκορπιοί.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece