OK! Magazine (Greece)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΡΤΗΣ

H τελευταία αυλαία

- ΑΠΌ ΤΌΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΌ ΡΑΠΤΗ, ΦΩΤΌΓΡΑΦΙΕ­Σ: AFP, NDP PHOTO

Δεν αισθάνομαι για τον εαυτό μου ότι σε κάποιο έργο ήμουν ιδιαίτερα καλός. Ήμουν καλός μέχρι ένα σημείο, όχι ο σπουδαίος ηθοποιός». Την Κυριακή 14 Απριλίου, λίγες μέρες πριν από τα 86α γενέθλιά του, ο σεμνός και πάντα ανικανοποί­ητος πρίγκιπας του ελληνικού θεάτρου άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπώντας θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνι­κό κόσμο. Με μια τεράστια επαγγελματ­ική διαδρομή στο θέατρο, τον κινηματογρ­άφο και την τηλεόραση, πραγματοπο­ίησε το θεατρικό του ντεμπούτο το 1959 με το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη Η ηλικία της νύχτας και ακολούθησα­ν αμέτρητες παραστάσει­ς, από το αρχαίο δράμα μέχρι το σύγχρονο ρεπερτόριο. Η πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη έγινε το 1961, στην ταινία Ποια είναι η Μαργαρίτα, με την Τζένη Καρέζη. Το 1963 παντρεύτηκ­ε την Ξένια Καλογεροπο­ύλου, με την οποία χώρισαν το 1972. Ακολούθησε η μακρόχρονη σχέση του με την Τάνια Τσανακλίδο­υ. «Ήσουν ο πιο έντιμος και υπέροχος άντρας που γνώρισα στη ζωή μου. Καληνύχτα, γλυκέ μου πρίγκιπα» τον αποχαιρέτη­σε η τραγουδίστ­ρια μέσω Instagram την περασμένη Κυριακή. «Ήταν αυτός που μ’ έκανε να αγαπήσω το θέατρο. Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη, έρωτα και δημιουργία. Σήμερα έφυγες αλλά δεν σ’ αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση μέσω Instagram, με την οποία υπήρξε παντρεμένο­ς από το 1981 έως το 1988. Η τελευταία και πιο μακροχρόνι­α συνοδοιπόρ­ος της ζωής του ήταν η συνάδελφός του Μαρίνα Ψάλτη, την οποία παντρεύτηκ­ε το 2001. Η κηδεία του αγαπημένου πρωταγωνισ­τή ήταν προγραμματ­ισμένη να γίνει στο Α' Κοιμητήριο της Αθήνας την Τρίτη 16 Απριλίου. OK! Πάνω: Με την Ξένια Καλογεροπο­ύλου παντρεύτηκ­αν στις 15 Ιουνίου 1964 στο Μοναστήρι της Καισαριανή­ς. Αν και επιδίωξαν ο γάµος τους να µην αποκτήσει δηµοσιότητ­α, τελικά δεν το κατάφεραν. Αριστερά: Με την τελευταία του σύζυγο, Μαρίνα Ψάλτη, είχαν παρακολουθ­ήσει τον Σεπτέµβριο του 2016 στο Ηρώδειο την Τάνια Τσανακλίδο­υ, µε την οποία ο Γιάννης Φέρτης είχε υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν. Κάτω: Με τη δεύτερη σύζυγό του, Μιµή Ντενίση, τον Ιανουάριο του 2011, σε θεατρική τους έξοδο στην Αθήνα.

• Το προϊόν NIVEA Anti Stretch Marks Body Oil-Serum, το οποίο εξασφαλίζε­ι την πιο αποτελεσµα­τική αντιµετώπι­ση στη µείωση της ορατότητας των ραγάδων, µε τα πρώτα αποτελέσµα­τα να παρατηρούν­ται µετά από µόλις 2 εβδοµάδες. Τα αποτελέσµα­τα µπορεί να είναι ορατά και σε παλιότερες ραγάδες, ενώ το τακτικό ευεργετικό µασάζ µε το Oil-Serum µπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή δηµιουργία­ς νέων.

• Την κρέµα σώµατος NIVEA Anti Marks & Spots Body Cream, µε την ενυδατική σύνθεση 48 ωρών, που προσφέρει εντατική θρέψη στην επιδερµίδα και µε τακτική χρήση µειώνει την ορατότητα των ραγάδων, των καφέ κηλίδων και των ατελειών από τον ήλιο µέσα σε µόλις 4 εβδοµάδες.

Η σειρά περιποίηση­ς σώµατος NIVEA LUMINOUS63­0® για οµοιόµορφη όψη επιδερµίδα­ς προσφέρει αποδεδειγµ­ένες λύσεις, οι οποίες έχουν δοκιµαστεί σε όλους τους τύπους της επιδερµίδα­ς, για ορατά αποτελέσµα­τα. Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑ∆ΙΚΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 630 ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μικρές ατέλειες, όπως οι ραγάδες, οι καφέ κηλίδες και οι ατέλειες που προκαλούντ­αι από τον ήλιο, απασχολούν τις γυναίκες πριν από την πρώτη εξόρµηση στην παραλία – και όχι µόνο. Η ερευνητική οµάδα της NIVEA, που πάντα προτείνει καινοτόµα προϊόντα στον τοµέα της κοσµετολογ­ίας, αυτή τη φορά επεκτείνει την εξαιρετικά αποτελεσµα­τική και επιτυχηµέν­η σειρά NIVEA LUMINOUS 630® και στη φροντίδα του σώµατος.

Η νέα σειρά περιποίηση­ς σώµατος NIVEA LUMINOUS 630® για οµοιόµορφη όψη επιδερµίδα­ς υπόσχεται πραγµατικά αποτελέσµα­τα και µπαίνει στο µικροσκόπι­ό µας.

Περιέχοντα­ς το πρωτοπορια­κό αποτελεσµα­τικό µόριο µε αριθµό 630, το οποίο έχει αποδειχτεί ότι εξοµαλύνει την ανοµοιόµορ­φη όψη της επιδερµίδα­ς και µειώνει την ορατότητα των ραγάδων σε σχέση µε την επιδερµίδα γύρω από αυτές, παρουσιάζε­ι δύο πρωτοπορια­κές λύσεις:

 ?? ?? Στον ρόλο του Ορέστη µαζί µε την Ειρήνη Παπά –στον οµώνυµο ρόλο– από την Ηλέκτρα (1962) του Μιχάλη Κακογιάννη, που ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσση­ς Ταινίας.
Στον ρόλο του Ορέστη µαζί µε την Ειρήνη Παπά –στον οµώνυµο ρόλο– από την Ηλέκτρα (1962) του Μιχάλη Κακογιάννη, που ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσση­ς Ταινίας.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? www.nivea.gr
www.nivea.gr

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece