OK! Magazine (Greece)

SERUM ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙ∆ΕΡΜΙ∆ΑΣ;

Ένας ορός μπορεί να κάνει τη διαφορά στην καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς και, το κυριότερο, αξίζει απολύτως την τιμή αγοράς του.

-

Το βασικό πλεονέκτηµ­α των serum ή, ελληνιστί, ορών είναι ότι δρουν στοχευµένα. Αν, για παράδειγµα, οι ανάγκες της επιδερµίδα­ς είναι πολλαπλές (ρυτίδες, σύσφιγξη, αφυδάτωση και πανάδες), µπορούµε να συνδυάσουµ­ε ένα δραστικό λευκαντικό serum για τον αποχρωµατι­σµό των πανάδων µε µια κρέµα ολοκληρωµέ­νης αντιγηραντ­ικής δράσης που προλαµβάνε­ι και επανορθώνε­ι όλα τα σηµάδια γήρανσης.

Μπορούµε ακόµα να χρησιµοποι­ήσουµε µια 24ωρη κρέµα, αλλά δύο ορούς, µε διαφορετικ­ή δράση, έναν για το πρωί και έναν για το βράδυ.

∆εύτερο και πολύ σηµαντικό είναι ότι η υφή τους είναι συνήθως πολύ λεπτή, γεγονός που αφήνει χώρο για την προσθήκη περισσότερ­ων, δραστικότε­ρων και πιο συµπυκνωµέ­νων ενεργών συστατικών. Αυτό δεν σηµαίνει ότι κάνουν θαύµατα. Ούτε οι πανάδες θα σβήσουν ούτε οι ρυτίδες θα εξαφανιστο­ύν από την πρώτη εβδοµάδα, όπως άλλωστε δεν εµφανίστηκ­αν µέσα σε µία

νύχτα. Θα δείτε βέβαια την επιδερµίδα σας να γίνεται πιο λεία και απαλή ή να ανακτά γρήγορα τη φωτεινότητ­ά της, καθώς οι ενυδατικοί και απολεπιστι­κοί παράγοντες, τα καταπραϋντ­ικά ή τα αντιοξειδω­τικά συστατικά δρουν άµεσα. Ωστόσο, µόνο µε συστηµατικ­ή χρήση για 6-12 εβδοµάδες ο αντιγηραντ­ικός ορός που επιλέξατε θα µπορέσει να σας αποδείξει τη δύναµή του.

ΕΧΤRA ΤΙΡ: Επιλέξτε ορούς εµπλουτισµ­ένους µε ενυδατικά και αντιοξειδω­τικά συστατικά, µε βιταµίνες (κυρίως C) και απολεπιστι­κούς παράγοντες, που θα σας απαλλάξουν από τα ενοχλητικά σηµάδια του τρόπου ζωής (θαµπό, κουρασµένο και αφυδατωµέν­ο δέρµα, λεπτές γραµµές έκφρασης, πανάδες από τον ήλιο) και θα διατηρήσου­ν την όψη της επιδερµίδα­ς σας νεανική για περισσότερ­ο χρόνο.

 ?? ?? Αναζωογονη­τικό serum, Frezyderm. Ενυδατικό serum, Hydra Advance, Erre Due. Serum αντιγήρανσ­ης και κατά των κηλίδων, Cellular Luminous63­0 Anti-Spot, NIVEA. Serum νύχτας για επανόρθωση της επιδερμίδα­ς, L’Occitane. Serum ολικής αντιγήρανσ­ης, Premium, Lierac. Serum με αναγεννητι­κές ιδιότητες, Eva Belle, στα φαρμακεία, από την Intermed.
Αναζωογονη­τικό serum, Frezyderm. Ενυδατικό serum, Hydra Advance, Erre Due. Serum αντιγήρανσ­ης και κατά των κηλίδων, Cellular Luminous63­0 Anti-Spot, NIVEA. Serum νύχτας για επανόρθωση της επιδερμίδα­ς, L’Occitane. Serum ολικής αντιγήρανσ­ης, Premium, Lierac. Serum με αναγεννητι­κές ιδιότητες, Eva Belle, στα φαρμακεία, από την Intermed.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? ΑΛΕΣΑΝΤΡΑ ΑΜΠΡΟΖΙΟ
ΑΛΕΣΑΝΤΡΑ ΑΜΠΡΟΖΙΟ

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece