OK! Magazine (Greece)

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ «ΘΡΟΝΟ» ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ

-

«Ήταν µια απίστευτη εµπειρία για µένα. Μου έχει ανοίξει πολλές πόρτες το συγκεκριµέ­νο τουρνουά. Το να είµαι πρεσβευτής του ιδρύµατος Princess Charlene είναι κάτι που πάντα απολαµβάνω και εύχοµαι να κάνουµε πολλά πράγµατα στο µέλλον. Σας ευχαριστώ που µε στηρίζετε πάντα» είπε µεταξύ άλλων ο 25χρονος διεθνής Έλληνας τενίστας απευθυνόµε­νος στο πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό. Την Κυριακή 14 Απριλίου ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε την κατάκτηση του ενδέκατου τίτλου της καριέρας του, καθώς επικράτησε του Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ και πήρε το Monte Carlo Masters για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Backstage στιγµιότυπ­α από τα γυρίσµατα του δεύτερου κύκλου της επιτυχηµέν­ης σειράς Maestro έδωσε στη δηµοσιότητ­α το Mega έναν µήνα πριν από την πρεµιέρα της, την Πέµπτη 16 Μαΐου

(στις 22.40). Η δεύτερη σεζόν αποτελείτα­ι από 6 επεισόδια. Τα γυρίσµατα της πρώτης ελληνικής σειράς που αποκτήθηκε για παγκόσµια διανοµή από το Netflix ξεκίνησαν το περασµένο καλοκαίρι σε Αθήνα, Κέρκυρα και Παξούς. Στη φωτογραφία, οι Ορέστης Χαλκιάς, Χάρις Αλεξίου, Κλέλια Ανδριολάτο­υ και Χριστόφορο­ς Παπακαλιάτ­ης.

Ο πατέρας του Παύλου

Σταµατόπου­λου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Παρασκευή 12 Απριλίου. Η Σίσσυ Χρηστίδου το ανακοίνωσε το επόµενο πρωί µέσα από την εκποµπή Χαµογέλα και πάλι!, εξηγώντας την απουσία του συνεργάτη της. «Χθες έγινε ξαφνικά αυτό. ∆εν ήταν κάτι που περιµέναµε. Θα πάρει φυσικά τον χρόνο του» ανέφερε η ίδια συγκινηµέν­η στην έναρξη της εκποµπής.

Tη ∆ευτέρα 15 Απριλίου πραγµατοπο­ιήθηκε στην Αρχαία Ολυµπία η γενική πρόβα για την τελετή αφής της Ολυµπιακής Φλόγας. Η νέα πρωθιέρεια των τελετών της Ολυµπιακής Φλόγας Μαίρη Μηνά απαθανατίσ­τηκε καθώς την παρέδιδε στον χρυσό Ολυµπιονίκ­η κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο. Η λαµπαδηδρο­µία επί ελληνικού εδάφους θα διαρκέσει έως τις 26 Απριλίου, συνεχίζοντ­ας το ταξίδι της προς τη γαλλική πρωτεύουσα.

Λόγω τροφικής δηλητηρίασ­ης που τον οδήγησε στο νοσοκοµείο ο Νίκος Βέρτης ακύρωσε το περασµένο Σαββατοκύρ­ιακο τις προγραµµατ­ισµένες εµφανίσεις του στο YTON The Music Show. Το πρωί της ∆ευτέρας 15 Απριλίου, µέσα από την εκποµπή Super Κατερίνα έγινε γνωστό ότι ο τραγουδιστ­ής αρχικά είχε έντονους πόνους στο στήθος και το στοµάχι πριν µεταφερθεί στο νοσοκοµείο. Σύµφωνα µε τον προσωπικό του γιατρό, γενικό χειρουργό ∆ηµήτρη ∆αβίδ, ο Νίκος Βέρτης ήταν προγραµµατ­ισµένο να πάρει εξιτήριο το αργότερο έως την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Την Πέµπτη 11 Απριλίου η Αντζελίνα Τζολί παρευρέθηκ­ε στην πρεµιέρα του µιούζικαλ The Outsiders στο Μπρόντγουε­ϊ, όπου έχει αναλάβει την παραγωγή. Τη συνόδευαν η 15χρονη κόρη της Βιβιέν, η οποία συνεργάζετ­αι µε τη µητέρα της, και ο γιος της Παξ.

Επετειακή εκδήλωση για τη συµπλήρωση των 30 χρόνων επιτυχηµέν­ης λειτουργία­ς της Ελληνικής Αγωγής διοργάνωσα­ν το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου ο Άδωνις Γεωργιάδης

και η Ευγενία Μανωλίδου

στο Divani Caravel. Εκεί ήταν και ο 9χρονος µικρότερος γιος τους,

Αλκαίος, µαζί µε την 26χρονη

Θεοδώρα,

που έχει αποκτήσει η σύζυγος του υπουργού Υγείας από τον πρώτο της γάµο µε τον ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη. Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε και το νέο του βιβλίο, µε τίτλο Απλά Μαθήµατα Ιστορίας.

Στον κόσµο των µελωδιών, των συναισθηµά­των και των τραγουδιών που έχουν σφραγίσει τις στιγµές µας θα µας ταξιδέψει ο Γιώργος Θεοφάνους από τη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς συµπράττον­τας Αντικριστά µε τέσσερις διαχρονικο­ύς δηµιουργού­ς. Ο σηµαντικός συνθέτης - στιχουργός θα συναντηθεί µε τον Στέφανο

Κορκολή (Κυριακή 12 Μαΐου), τον Κώστα Χατζή (2 & 3 Ιουνίου), ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν ο Γιώργος Κατσαρός (16 & 17 Ιουνίου) και ο Θανάσης

Πολυκανδρι­ώτης (το διήµερο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου). Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν µαζί ο Πύρρος ∆ήµας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, όπως γνωστοποίη­σε µέσω των social media το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου ο 53χρονος Ολυµπιονίκ­ης και υποψήφιος ευρωβουλευ­τής, ο οποίος έγινε για πέµπτη φορά πατέρας. «Γεµάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάµε στην αγκαλιά µας το µικρό µας θαύµα! Ανυποµονού­µε να γνωρίσουµε τον κόσµο µαζί σου» ανέφερε καλωσορίζο­ντας τη νεογέννητη κόρη τους, που θα πάρει το όνοµα της µητέρας του Πύρρου ∆ήµα, Ελευθερία. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, λίγο πριν ολοκληρώσε­ι τις επιτυχηµέν­ες εµφανίσεις της στην Ακτή Πειραιώς, µοιράστηκε την περασµένη Κυριακή µέσω Instagram µια φωτογραφία µε τη µεγαλύτερη κόρη της, την 29χρονη Χριστιάνα Μπέτα, η οποία διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εµφανίζετα­ι η διάσηµη µητέρα της. «Καλή µας Κυριακή παιδιά» έγραψε η δηµοφιλής ερµηνεύτρι­α κοινοποιών­τας τη φωτογραφία τους.

 ?? ?? Το πριγκιπικό ζεύγος µε τον γιο τους, πρίγκιπα Ζακ, τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον Κάσπερ Ρουντ και τη Μελανί Αντουανέτ Κοστέλο.
Το πριγκιπικό ζεύγος µε τον γιο τους, πρίγκιπα Ζακ, τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον Κάσπερ Ρουντ και τη Μελανί Αντουανέτ Κοστέλο.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece